Ferie ved en af Danmarks absolut bedste strande
Del
Vælg mellem 13 sommerhuse
Ferielejlighed til 3 personer i Boderne
Ferielejlighed til 3 personer i Boderne, beliggende direkte ned til havet og i pragtfulde omgivelser på en hyggelig gård. Den parklignende have på 10.000 m² med smukke blomster og forskellige frugttræer kan frit benyttes af gæsterne. Til gården hører egen skov og sandstrand. Emne nr. 130-I53522.
Boderne er et pragtfuldt ferieområde på den sydlige del af Bornholm, lige ud til en af landets absolut bedste strande. Det kan være svært at forlade den, men glem nu ikke at opleve rundkirkerne, Ekkodalen, Hammershus, og de mange andre oplevelser Bornholm byder på.

Sommerhus Boderne – Ferie ved en af Danmarks absolut bedste strande

Stranden og området ved Boderne er skønt.

”Vi nød hver dag små rådyr med deres unger gå lige forbi... Dejlig strand tæt ved..”, lyder det fra Lisa Kock. Tyske Hartmut Schöniger er heller ikke et øjeblik i tvivl: ”Pragtfuldt område, roligt og afslappende”, siger han om Boderne.

Lad Christina Hessner Schønsted få det sidste ord om områdets kvaliteter: ”Stranden og området ved Boderne er skønt. ”

Stort udbud af sommerhuse til leje Boderne

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Boderne til den billigst mulige pris? Så skal du leje familiens feriehus Boderne på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Boderne.

Lej sommerhus Boderne

Hos os er udlejning af sommerhuse Boderne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Boderne eller den feriebolig Boderne som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Boderne

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste til sommerhusudlejning Boderne. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.