Sommerhusidyl mellem Balka og Dueodde
Del
Vælg mellem 172 sommerhuse
Feriehus til 8 personer i Snogebæk
Smukt beliggende feriehus (90 m²) til 8 personer, tæt ved den pragtfulde Snogebæk Strand, mellem Dueodde og Neksø. Havudsigt, med spabad og sauna. Emne nr. 160-H0273.
Snogebæk er et fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde på den sydøstlige del af Bornholm, ikke langt fra Balka og Dueodde. Snogebæk var oprindeligt et fiskerleje, og der findes stadig røgerier i byen. I hovedgaden finder I spændende butikker. Stranden er super dejlig.

Sommerhus Snogebæk – Sommerhusidyl mellem Balka og Dueodde

Stranden ved Snogebæk er en af de mest attraktive på Bornholm; den er slet ikke til at komme uden om.

Det siger vores gæster om Snogebæk:

”Vandreturen på stranden er dejlig / skøn. Man kan være heldig og observere rådyr og hare i skovområdet hvor husene ligger, rigtigt hyggeligt”, lyder det fra Vibeke Pedersen som tog turen til Dueodde til fods.

”Dejlig tæt på strand, havn og lækker badestrande”, lyder det begejstret fra Kate Wermuth.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Snogebæk

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Snogebæk? Så skal du bestille familiens feriehus Snogebæk på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Snogebæk.

Lej sommerhus Snogebæk

Hos os er udlejning af sommerhuse Snogebæk nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Snogebæk eller den feriebolig Snogebæk som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Snogebæk

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Snogebæk. (Se betingelser).

Vi har en klar målsætning mål om til hver en tid at give vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.