Det smukke nord på Danmarks østligste ferieø
Del
Vælg mellem 384 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Allinge
Rummeligt sommerhus til 8 personer i Allinge, beliggende på en klippegrund ca. 40 m over havet. Huset er bygget i 2001, stor badeværelse med spa. Emne nr. 090-15063.
Allinge ligger på Bornholms nordlige spids, og er gennem tiden vokset sammen med den nærliggende by Sandvig. Glæd jer til at opleve et roligt område med dejlige strande, Hammerhus lige ved siden af, og en udsigt ud over Østersøen der siger spar to. Gå- og cykelture i området er oplagt.

Sommerhus Allinge - Det smukke nord på Danmarks østligste ferieø

Havnen i Allinge var tidligere et knudepunkt i eksporten af granit fra de bornholmske stenbrud, men de tider er for længst ovre. Havnen er ikke længere en travl arbejdsplads, men derimod et yndet mål for de mange feriegæster, der hvert år besøger Allinge og dens tvillingeby Sandvig.

”Dejligt sted tæt til vand og by, Allinge er en dejlig by at være i”, siger Birgitte Juul Nielsen. Else Sønniksen er helt enig: ”Gåafstand til at handle i Allinge. Dejligt roligt område. Fantastisk udsigt.” Steen Lund hæftede sig også ved at Allinge har en ”fantastisk beliggenhed og udsigt”.

”Øens vistnok bedste vandreområde - Hammeren - ligger lige uden for døren”, fortæller Ole Christensen. Der er også mange muligheder for at opleve området på to hjul, selv om der selvfølgelig er flere bakker end så mange andre steder i Danmark. Det ved Mette Mølgaard: ”Skønt område og godt at cykle i området, hvis man er ok med stigninger :0)”, fortæller hun.

Lad Hans-Henrik Steffensen få det sidste ord: ”Godt område med god plads. Flot udsigt over Østersøen med udsigt til Christiansø. Tæt på strand”.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Allinge

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Allinge til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Allinge på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Allinge for enhver smag, og derfor kan du på kort tid finde nøjagtig det feriehus Allinge, som sikrer jer en afslappet ferie Allinge.

Lej sommerhus Allinge

Hos os er udlejning af sommerhuse Allinge nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Allinge eller den feriebolig Allinge som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Allinge

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Allinge. (Se gældende regler).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.