Byliv og landlig idyl i skøn forening
Del
Vælg mellem 217 sommerhuse
Ferielejlighed med swimmingpool i Åkirkeby.
Ferielejlighed til 4 personer beliggende i et kuperet landskab uden for Åkirkeby. Lejligheden er renoveret i 2007. Særdeles børnevenlig beliggenhed i rolige omgivelser. Til lejligheden hører en fælles udendørs swimmingpool. Emne nr. 090-40382.
Aakirkeby ligger på den sydlige del af Bornholm. Det er en skøn lille by, hvor udendørs servering, butikkerne, de gale huse og feriegæster om sommeren går op i en højere enhed på torvet. Stemningen er super hyggelig, og skal bare opleves.

Sommerhus Aakirkeby - Byliv og landlig idyl i skøn forening

Blandt områdets attraktioner findes Ekkodalen – den 2 kilometer lange dal, hvor mange i tidens løb har råbt ”Hvad drikker Møller?” og fået svaret ”øller, øller, øller”. Snyd endelig ikke dig selv og familien for at opleve eller genopleve et af Bornholms mest populære udflugtsmål. Natur Bornholm bør også opleves.

Det siger vores gæster om Aakirkeby:

”Helt lokalt vil jeg nævne Jættestuen. Den skal fremhæves sammen med den skøre have med alle de sjove lerting. Ved Natur Bornholm i Åkirkeby vil vi fremhæve det naturhistoriske skel på 1.2 mia år som man kan skræve over sammen med den forstenede 50 mio. år gamle sandbund.” Som det fremgår, var Tina Emtkjær ikke i tvivl.

Det samme gælder Jørgen Ræbild Kjemtrup: ”Fantastisk beliggenhed, mange udendørsmuligheder, tæt på byen, og alligevel landlig idyl”.

Stort udbud af sommerhuse til leje Aakirkeby

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Aakirkeby til den lavest mulige pris? Så lej familiens feriehus Aakirkeby på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Aakirkeby i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Aakirkeby, der skal danne rammen om jeres ferie Aakirkeby.

Lej sommerhus Åkirkeby

Hos os er udlejning af sommerhuse Åkirkeby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Åkirkeby eller den feriebolig Åkirkeby som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Aakirkeby

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Aakirkeby. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.