Fred, ro og dejlige timer med børnene venter jer
Del
Vælg mellem 16.187 sommerhuse Destinationer under Vestjylland
Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
På en stor, ugeneret grund ligger dette feriehus til 5 personer i Rindby Strand på Fanø i Vestjylland. Huset er i gammeldags stil med stråtag og Fanø udsmykning. Det ligger ved badesti nr. 6 og kun 400 m fra vandet. Emne nr. 121-28-4056.
Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.

Sommerhus Vestjylland – Fred, ro og dejlige timer med børnene venter jer

Fra marsklandskabet og Vadehavet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord venter det ene dejlige sommerhusområde efter det andet. I nogle af dem ligger aktiviteter og venter lige uden for døren, i andre er naturen og stilheden det største trækplaster.

I det sydvestlige hjørne af Jylland venter marsklandskab, Vadehavet og naturoplevelser på første klasse. Her ligger også Vadehavets to ferieperler, Rømø og Fanø, der begge byder på førsteklasses ferie for hele familien.

En tak længere mod nord venter Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, der byder på lækre sandstrande og badeferie på første klasse.

Hvide Sande og Søndervig er super områder til alle dem der ikke kan få vand nok, for her kommer I til at bo mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der ligger desuden en stribe skønne sommerhusområder langs fjordens østlige og sydlige bredder.

Vejlby Klit er næste skud på stammen. Det er et større sommerhusområde som er beliggende i et fladt og åbent landskab tæt ved Vesterhavet og Ferring Sø. Der er en dejlig strand ved havet.

60 kilometer længere mod nord er vi nået til Vedersø Klit og Limfjordslandet. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.

Fra Vedersø Klit er der godt 100 kilometer til Thy der byder på flere sommerhusområder i et enestående klitlandskab, der nu er en del af Nationalpark Thy.

Inde i landet er Herning et glimrende valg når en ferie med flot natur og masser af oplevelser i Midtjylland står øverst på familiens ønskeseddel.

Rigtig god tur til Vestjylland!

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Vestjylland

Vil du være sikker på at få dit foretrukne sommerhus Vestjylland til den bedste pris? Så skal du leje familiens feriehus Vestjylland på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af få minutter finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vestjylland.

Lej sommerhus Vestjylland

Hos os er udlejning af sommerhuse Vestjylland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vestjylland eller den feriebolig Vestjylland som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Vestjylland

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste til sommerhusudlejning Vestjylland. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Vestjylland

Vis alle artikler om Vestjylland

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.