Familiens ferieperle i Vadehavet
Del
Vælg mellem 1.475 sommerhuse Destinationer under Rømø
Sommerhus til 4 personer på Rømø
Dette skønne sommerhus til 4 personer på Rømø, bygget i 1973 og moderniseret i 2004, ligger på en stor, ugeneret naturgrund for enden af en blind vej. Fra huset er der udsigt til havet. Emne nr. 121-29-2357.
Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.

Sommerhus Rømø – Familiens ferieperle i Vadehavet

Naturen er skøn overalt på øen, og der er rige muligheder for udflugter til fastlandet, f.eks. til Ribe. Tag også en tur med færgen til den eksklusive tyske ferieø Sylt. Rideture på stranden og i naturen er helt oplagt, mens de firbenede familiemedlemmer vil elske de lokale hundeskove. Besøg ferieperlen i Vadehavet, det vil I ikke fortryde!

Rømø Lege- og Hesteland er et must for alle børnefamilier. Her venter masser af aktiviteter og forlystelser, f.eks. trafikskole. Radiostyrede både, hoppepuder og meget mere. Nyd også synet af jeres glædesstrålende og stolte børn mens de rider på en pony eller et æsel, som I trækker. Der arrangeres rideture på stranden og andre steder på Rømø herfra.

Kommandørgården er én af øens gamle slægtsgårde, som siden er omdannet til museum. Se hvordan en kaptajn boede på Rømø for 300 år siden – og et imponerende skelet af en kaskelothval i laden.

Der er to indhegnede hundeområder på Rømø, et ved Lakolk Strand og et i Kirkeby Plantage. Her er der ikke krav om at hunden skal være i snor.

Dejligt område, dejlige strande, (hvis det er strandvejr), mange muligheder for fine ture i skov og ved strand. Gode butikker med meget venlig betjening i Lakolk, samt spisemuligheder og børne-underholdning (hoppeborge, rideture og lille legeplads.) Og besøg endelig Rømø Lege- og Hesteland, hvis du har børn med.

Dejlig natur. Fantastisk at opleve tidevandet. Mange rådyr og harer at spotte i skumringen. Lidt dyrt at handle ind. Mange forskellige tilbud til børnefamilier.

Aktiv ferie, afslappet ferie, her er det hele, Rømø er ikke så "toppet" som den har været, men den er skøn. Snyd ikke jer selv for en fantastisk tur til Sylt, nordens St. Tropez.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Rømø

Vil du og familien have det bedste sommerhus Rømø til den bedste pris? Så skal du booke jeres feriehus Rømø på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Rømø.

Lej sommerhus Rømø

Hos os er udlejning af sommerhuse Rømø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rømø eller den feriebolig Rømø som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rømø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det handler om sommerhusudlejning Rømø. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat Lakolk

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat Lakolk. Du kan nemt finde det perfekte sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-93866
 • Sommerhus Rømø privat leje

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat leje. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus hos os.
  Emne nr. 121-29-2369
Vis alle artikler om Rømø

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.