Sand mellem tæerne og hygge med børnene
Del
Vælg mellem 105 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Vesterhede
Fra dette hyggelige stråtækte sommerhus til 4 personer har man en fantastisk udsigt over lyngområder i Vesterhede. Her befinder man sig midt i naturen. Huset er ny renoveret i 2007. Emne nr. 037-0242.
Vesterhede er et oplagt valg når I foretrækker et stille område som ikke må være for stort, men som samtidig giver nem adgang til en dejlig, børnevenlig strand og til attraktioner og seværdigheder på resten af Rømø.

Sommerhus Vesterhede – Sand mellem tæerne og hygge med børnene

Vesterhede er et mindre sommerhusområde på den sydlige del af Rømø, lige uden for Havneby. Stedet er meget roligt, og stranden er fin og børnevenlig.

Vesterhede ligger på den østlige side af Rømø, og dermed tæt på en strand som er langt mere afskærmet end strandene direkte ud mod Vesterhavet. For familier med mindre børn er det lave og rolige vand ved Vesterhede et fint valg.

Når tidevandet trækker vandet væk fra strandkanten opdager I hvorfor Vadehavet har fået dets navn. Følg dets kraft fra første parket og oplev den forunderlige følelse det er at gå en tur på den blotlagte havbund.

Få minutters kørsel fra jeres sommerhus venter der mange hyggelige timer i Rømø Lege og Hesteland. Kig også indenfor i Kommandørgården, og se hvordan de lokale kaptajner boede i begyndelsen af 1700-tallet.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Vesterhede

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Vesterhede til den billigst mulige pris? Så skal du bestille jeres feriehus Vesterhede på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Vesterhede for enhver pengepung, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Vesterhede, som skal danne rammen om jeres ferie Vesterhede.

Lej sommerhus Vesterhede

Hos os er udlejning af sommerhuse Vesterhede nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vesterhede eller den feriebolig Vesterhede som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vesterhede

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vesterhede. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.
  Sommerhus til 4 personer på Rømø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.