Fred og ro på Rømøs sydlige spids
Del
Vælg mellem 675 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Sønderstrand
Hyggeligt stråtækt sommerhus til 5 personer i Sønderstrand. Boligarealet er på 90 m², huset er renoveret i 2004. Der er 1 km til én af Nordeuropas bedste badestrande. Emne nr. 160-A1019.
Sønderstrand er et roligt sommerhusområde på den sydlige del af Rømø. Stranden er lavvandet, og man må køre hele vejen ned til den. Omgivelserne er fredelige og naturskønne, og rigtig gode til både gå- og cykelture.

Sommerhus Sønderstrand – Fred og ro på Rømøs sydlige spids

Sønderstrand er en oase af fred, ro flot natur og en dejlig strand med lavt vand. Samtidig er det nemt at komme rundt til aktiviteter og oplevelser på resten af Rømø.

Der er f.eks. nem adgang til hundeskov og kun få minutters kørsel til Rømø Lege- og Hesteland. Prøv også en tur med færgen til den eksklusive tyske ferieø Sylt; den sejler fra den nærliggende Havneby.

Under opholdet på Rømø må I endelig ikke snyde jer selv for oplevelsen af en tur til stranden ved ebbe. Her finder man virkelig ud af, hvorfor denne del af Nordsøen kaldes Vadehavet. Vandet trækker sig langt tilbage og efterlader en blotte havbund med revler og bælter af muslingeskaller. Gå en tur på den blotlagte havbund med børnene, det er en skøn oplevelse for hele familien.

Vil I vide mere om Vadehavet er der hjælp at hente på Naturcenter Tønnisgård. Her fortæller man om ikke alene om havet, men også om hvaler og om Rømøs natur og kultur. Tag med på en guidet tur hvis I har lyst til det.

Vi har allerede været her to gange, og har bestemt ikke besøgt området for sidste gang. Der er god afstand mellem sommerhusene, og området er også roligt i højsæsonen.

Dejligt kort til stranden. Vi havde besøg af rådyrene i skoven flere dage.

Skønt og roligt område, naboens høns kom for at hilse på os ;) Det syntes vi var rigtig hyggeligt.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Sønderstrand

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Sønderstrand til den bedste pris? Så book jeres feriehus Sønderstrand på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Sønderstrand i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Sønderstrand, der skal danne rammen om jeres ferie Sønderstrand.

Lej sommerhus Sønderstrand

Hos os er udlejning af sommerhuse Sønderstrand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sønderstrand eller den feriebolig Sønderstrand som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sønderstrand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Sønderstrand. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.
  Sommerhus til 4 personer på Rømø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.