Del
Vælg mellem 26 sommerhuse
Emne nr.: 130-R10201

Hold ferie i et sommerhus i uge 31 og gå på opdagelse i ferieområdet. For at få så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem som muligt, er det vigtigt, at du er tidligt ude i forhold til din søgning. Jo tidligere, jo bedre.

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når du gerne vil opleve Rømø. Her kan I være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når det passer jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Om man er til badeferie om sommeren eller naturoplevelser året rundt, har Rømø masser af afslapning og aktiviteter at byde på.

På den store strand på Rømøs vestlige del kan I ofte se farverige drager på himlen. Hvert år i september afholdes den internationale dragefestival på øen.

Golfklubben i Havneby lokker mere og mindre erfarne golfspillere til. Banerne ligger indhyllet af det karakteristiske ølandskab og er dermed en helt særlig golfoplevelse.

På Rømø finder I en smuk flora bestående af lyng, siv, engelsk græs og mange andre plantearter.

Bredden på Rømø strand afhænger af tidevandet. På den spektakulære ø glemmer man nemt hverdagens stress og jag.

Prisgaranti - sommerhus rømø uge 31

Alle sommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus rømø uge 31

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "sommerhus rømø uge 31", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.