Super ferie ved Danmarks bredeste strand
Del
Vælg mellem 158 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Lakolk
Pænt sommerhus til 4 personer i Lakolk, kun 300 m fra de bredeste sandstrande. Fra huset er der frit udsyn til yderste klitrække. Emne nr. 130-R10960.
Lakolk er et større og også roligt sommerhusområde på den vestlige del af Rømø, ved Danmarks bredeste sandstrand. Området er det oplagte valg for familier der elsker livet på stranden, men som samtidig vil have kort afstand til aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Lakolk – Super ferie ved Danmarks bredeste strand

Netop stranden, som man må køre til i bil, er Lakolks største attraktion. Hyg jer med at bygge sandslotte, soppe, flyve med drager og meget mere. Der er fine muligheder for indkøb og nem adgang til udflugter til fods, på cykel, til hest eller i bil.

Rømø Lege- og Hesteland byder på mange timers underholdning, ikke alene i form af forlystelser men også i form af ponyer og andre dyr. Fra Havneby kan I tage færgen til den mondæne tyske ferieø Sylt. Turen over vandet er flot i sig selv, og det er bestemt en oplevelse at gå en tur i et af Tysklands absolut dyreste ferieområder.

På fastlandet er Ribe altid en udflugt værd. Byens lange og smalle gågade byder ikke alene på et rigt udvalg af butikker, men også på en velfungerende vandmølle, charmerende gamle huse og frem for alt masser af stemning.

Stranden er og bliver simpelthen herlig!

Det er bare et af de skønneste steder i Danmark.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Lakolk

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Lakolk til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Lakolk på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Lakolk i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Lakolk, som sikrer jer en afslappet ferie Lakolk.

Lej sommerhus Lakolk

Hos os er udlejning af sommerhuse Lakolk nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lakolk eller den feriebolig Lakolk som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lakolk

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Lakolk. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.
  Sommerhus til 4 personer på Rømø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.