En fredfyldt og naturskøn plet på Rømø
Del
Vælg mellem 89 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Toftum
Dette flotte, stråtækte sommerhus til 6 personer er moderniseret i 2002 og ligger på en stor naturgrund ved en lille skov i Toftum. Flot udestue. Emne nr. 121-29-2134.
Toftum er fredfyldt og skønt beliggende sommerhusområde på den nordlige del af Rømø tæt ved museet Kommandørgården. Perfekt til gåture, også med hunden. Ideelt når I gerne vil holde ferie på Rømø, men samtidig forlanger at bo i et stille område med flot natur omkring jer.

Sommerhus Toftum – En fredfyldt og naturskøn plet på Rømø

Børnefamilier, her er årsagen til at tage på ferie i et sommerhus i Toftum på Rømø.

”De, der søger fred og ro, skal tage på ferie i et sommerhus i Toftum. Her er ingen store veje, men blot skøn natur. Et paradis for børn og familier med hund. Vi havde en skøn ferie,” siger Lena Göttsch efter sin ferie i et sommerhus i Toftum.

Også hele Rømøs vestkyst ud mod Vadehavet og nær er ideel for børnefamilier og hundeejere. Den brede og kilometerlange sandstrand og det lave vand er perfekt til gåture, pjasken og soppen.

Nær Toftum venter tillige Sønderjyllands seværdigheder. Besøg for eksempel Ribe Domkirke, Vadehavscentret i Vester Vedsted, Højer Sluse, den gamle og hyggelige handelsby Tønder eller smut en tur over grænsen.

Super beliggenhed rolig og fredfyldt.

Naturskønt sted, hvor man var sig selv. Ingen gener fra andre sommerhuse, eller andre feriegæster…

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Toftum

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Toftum til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Toftum på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Toftum.

Lej sommerhus Toftum

Hos os er udlejning af sommerhuse Toftum nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Toftum eller den feriebolig Toftum som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Toftum

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Toftum. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.
  Sommerhus til 4 personer på Rømø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.