Ø-ferie med plads til afslapning og oplevelser
Del
Vælg mellem 218 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Kongsmark
Dette hyggelige sommerhus til 4 personer i Kongsmark ligger på en skøn stor naturgrund med græsplæne, lyng og træer. Huset, som er renoveret i 2003, er indrettet med dejlige lyse rum. Emne nr. 130-R10511.
Kongsmark er ideelt til alle der sætter flotte og rolige omgivelser højt, men som samtidig ikke vil køre alt for langt til aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Kongsmark – Ø-ferie med plads til afslapning og oplevelser

Kongsmark er et roligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser på den centrale, østlige del af Rømø. Gode muligheder for gå- cykel- og rideture, og fine indkøbsmuligheder.

Stranden er afskærmet og vandet roligt, rigtig fint til familier med mindre børn. Mange muligheder for udflugter på Rømø og også i det sydvestlige hjørne af Jylland.

Danmarks bredeste sandstrand ved Lakolk ligger lige på den anden side af Rømø, og skal simpelthen opleves. Det er tilladt at køre i bil hele vejen ned til vandet hvis I har lyst til det; ellers er det en flot tur på cykel.

Roligt område med gode muligheder for at få tiden til at gå. Kanon strand på Lakolk og super gode shoppe muligheder.

Dejligt område, centralt på Rømø og det vestlige Sønderjylland ned til grænsen. God fiskerestaurant i Havneby.

Rigtig godt område til gå- og cykelture. Tag en tur med færgen til Sylt, det en skøn udflugt.

Stort udbud af sommerhuse til leje Kongsmark

Vil du og familien have det bedste sommerhus Kongsmark til den billigst mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Kongsmark på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Kongsmark for enhver pengepung, og du kan derfor uden videre finde præcis det feriehus Kongsmark, der skal danne rammen om jeres ferie Kongsmark.

Lej sommerhus Kongsmark

Hos os er udlejning af sommerhuse Kongsmark nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kongsmark eller den feriebolig Kongsmark som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Kongsmark

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kongsmark. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.
  Sommerhus til 4 personer på Rømø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.