Fred, ro og skøn natur på det nordlige Rømø
Del
Vælg mellem 153 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Bolilmark
Dette flotte sommerhustil 4 personer ligger på en stor, afskærmet naturgrund i Bolilmark. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal samt en sauna. Emne nr. 121-29-2135.
Bolilmark er et mindre og roligt sommerhusområde som er beliggende i særdeles naturskønne omgivelser på den nordlige del af Rømø. Stranden er fin, og området er perfekt til alle der holder af at gå- og cykelture i flot natur – inklusive familiens firbenede medlem.

Sommerhus Bolilmark – Fred, ro og skøn natur på det nordlige Rømø

Dagens program i Bolilmark står til fri disposition. I et sommerhus i Bolilmark på Rømø kan du nemlig koncentrere dig om at lave ingenting.

”Vi nød at slappe af og at komme væk fra en travl hverdag,” siger Dorte Riisbøll om at have tid til hygge og familieliv.

Det blev til badning i Vesterhavet, lange gåture på stranden ved Vadehavet, shopping og restaurantbesøg i Lakolk. Plus en dagsudflugt til Skærbæk Fritidscenter på det sønderjyske fastland via dæmningen til Rømø.

”Det var super. Børnene var vilde med centrets legeland og vandlandet med rutsjebaner og vandkanoner,” fortæller Dorte Riisbøll.

Tanja Gille jubler også efter sin ferie i et sommerhus i Bolilmark.

”Rømø er god at cykle på. Stranden er enestående og i verdensklasse, frisk fisk i havnen og masser af vandrestier,” siger Tanja Gille.

”Et rigtig dejligt område med mange ting at foretage sig,” konkluderer Per Lassen Pedersen med tanke på udflugter til blandt andet Tønder, Ribe og Schackenborg Slot.

Omgivelserne er drømmeagtige, hver morgen kunne vi stå inde i huset og kigge på fasaner og hjorte.

Et skønt område, hovedsageligt hedelandskab. Man kan hurtigt gå eller cykle ad stierne til stranden ved Lakolk.

Området er rigtigt skønt, hvad enten man holder af lange gåture i naturen eller man hellere vil til stranden. Ideelt til familier og hundeejere.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bolilmark

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Bolilmark til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Bolilmark på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Bolilmark i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Bolilmark, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Bolilmark.

Lej sommerhus Bolilmark

Hos os er udlejning af sommerhuse Bolilmark nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bolilmark eller den feriebolig Bolilmark som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bolilmark

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Bolilmark. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.
  Sommerhus til 4 personer på Rømø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.