Børnevenlig strand og oplevelser lige uden for døren
Del
Vælg mellem 445 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Havneby
Dette dejlige feriehus til 4 personer i Havneby er fra 2006 og ligger på en perle af en grund med lyng og træer. Fra stuen og terrassen er der en skøn panoramaudsigt over en lav eng og Vadehavet. Emne nr. 130-R10657.
Havneby er oplagt for alle der gerne vil bo roligt med en børnevenlig strand og masser af oplevelser lige uden for døren.

Sommerhus Havneby – Børnevenlig strand og oplevelser lige uden for døren

Havneby er et fredeligt sommerhusområde i det sydøstlige hjørne af Rømø. Stranden er østvendt og er dermed afskærmet fra Vesterhavet. Vandet er lavt, roligt og lunt, perfekt til familier med mindre børn.

Gode indkøbsmuligheder og spisesteder og nem adgang til oplevelser på resten af Rømø og også i det sydvestlige Jylland. Lej heste og rid en tur på stranden, tag færgen til den eksklusive tyske ferieø Sylt, slap af ved vandet og nyd at I har ferie og masser af tid.

Rømø Lege- og Hesteland byder på mange timers underholdning, ikke alene i form af forlystelser men også i form af ponyer og andre dyr. På det jyske fastland er Ribe altid en udflugt værd. Byens lange og smalle gågade byder ikke alene på et rigt udvalg af butikker, men også på en velfungerende vandmølle, charmerende gamle huse og frem for alt masser af atmosfære.

Dejligt roligt område med skøn strand - god til børn.

Fedt med strand, lav selv lys og sandblæs selv glas :-)

Der er mange muligheder for små ture blandt andet Rømø Lege- og Hesteland, færge til Tyskland, badestrand, spisesteder er forholdsvis billig til en familie.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Havneby

Vil du og familien have det bedste sommerhus Havneby til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Havneby på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Havneby i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Havneby, som skal danne rammen om jeres ferie Havneby.

Lej sommerhus Havneby

Hos os er udlejning af sommerhuse Havneby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Havneby eller den feriebolig Havneby som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Havneby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Havneby. (Se gældende regler).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en skøn og eftertragtet ferieø i Vadehavet, som byder på en række dejlige sommerhusområder og også Danmarks bredeste strand som ligger ved Lakolk.
  Sommerhus til 4 personer på Rømø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.