Familieferie på første klasse
Del
Vælg mellem 1.098 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Henne Strand
Kun 300 m fra vandet ligger dette dejlige feriehus til 2 personer i Henne Strand. Huset er bygget i 2006 og er lyst og moderne indrettet, beliggende på en skøn naturgrund. Emne nr. 011-40900.
Henne Strand er et af de mest eftertragtede sommerhusområder langs Vesterhavet. Fred, ro, natur i topklasse og en lang, bred sandstrand med lavt vand er forklaringen.

Sommerhus Henne Strand – Familieferie på første klasse

Omgivelserne er perfekte til gå- og cykelture. Samtidig er Henne Strand et meget børnevenligt område, og der er masser af muligheder for udflugter til aktiviteter og oplevelser.

Et besøg i Bork Vikingehavn er en afslappende og hyggelig oplevelse for alle familier med mindre børn. Smut også en tur omkring Blåvand Zoo, hvor I kan se spændende og eksotiske dyr fra nær og fjern.

Minibyen i Varde er en kopi af Varde som den så ud i 1866. Den er opført i forholdet 1:10, og hvert år kommer nye huse til. Minibyen startede i 1925 og består i dag af flere hundrede bygninger.

Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, er næsten ikke til at komme uden om når man nu er på ferie tæt ved. Lidt længere væk venter Esbjergs hyggelige centrum med en lang gågade og mulighed for at komme på sælsafari og havnerundfart.

Kør ud til Henne Mølle Å Badehotel og gå en tur - fantastisk!

Dejligt sted hvor der både er lidt byliv og en skøn strand, det er en god ide at havde cykler med.

Et skønt naturområde, hvis man har interesse i mountainbike, er det helt perfekt. Afstanden til byen er OK, og ønsker man små gåture kan det gøres ude i området og ellers kan man tage til Blåbjerg og nyde plantagen derude. Lidt længere er det dog til stranden, hvorfor det er ideelt at tage cyklen.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Henne Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Henne Strand til den billigst mulige pris? Så lej familiens feriehus Henne Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Henne Strand for enhver pengepung, og netop derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Henne Strand, der skal danne rammen om jeres ferie Henne Strand.

Lej sommerhus Henne Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Henne Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Henne Strand eller den feriebolig Henne Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Henne Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Henne Strand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Henne Strand

Vis alle artikler om Henne Strand

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.