Del
Vælg mellem 1.576 sommerhuse
Emne nr.: 090-82560

Et sommerhus er svaret, når det er en blanding af ferieoplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I sommerhuset er tiden jeres egen - og I beslutter selvfølgelig suverænt, hvordan den skal bruges.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Henne Strand ligger ved den jyske vestkyst og smyger sig i bugten ud til Vesterhavet.

Direkte ved Henne Strand finder man det tropiske badeland. Vandet er altid dejlig varmt, og der er masser af sjov og leg for børn. Der er ingen tidsbegrænsning på badetiden.

Tag på opdagelse alene eller med hele familien på de mange stier ved Henne Strand, hvor der både er plads til fodgængere og cyklister. Der findes også særlige ruter for eventyrlystne mountainbikere.

Ved dårligt vejr er Henne Strand Tropeland det perfekte tilflugtssted. Der ligger også andre gode badelande i området, hvor man kan lege, bade og slappe af.

Imellem Nørre Nebel og Nymindegab ligger sporene fra en nedlagt jernbanestrækning. På strækningen kan man i dag køre med dressin, der er en form for cykel med sidevogn. "Køretøjet" lejes i Nørre Nebel og turen kan kombineres med grill eller picnic.

Igennem det bløde landskab rundt om Henne Strand snor cykelstier sig igennem naturen. Her finder man strækninger til enhver sværhedsgrad.

Prisgaranti - sommerhus fasanvej henne strand

Alle sommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus fasanvej henne strand

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "sommerhus fasanvej henne strand", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.