Super børnevenligt område mellem hav og fjord
Del
Vælg mellem 1.826 sommerhuse Destinationer under Søndervig
Sommerhus til 2 personer i Søndervig
Rigtig hyggeligt feriehus til 2 personer i Søndervig, med gode terrasser og unik beliggenhed i yderste klitrække. Huset er kun 25 m fra Vesterhavet. Emne nr. 191-058.
Søndervig byder på en dejlig, bred sandstrand og flot klitlandskab – og så er der selvfølgelig de lavvandede strande ved fjorden. Der er mange aktiviteter og udflugtsmuligheder.

Sommerhus Søndervig – Super børnevenligt område mellem hav og fjord

Søndervig ligger ved den nordlige ende af Ringkøbing Fjord, omtrent 10 kilometer fra Ringkøbing. Det er et af de største og mest eftertragtede sommerhusområder langs Vesterhavet.

Man får det hele på en ferie i Søndervig ved Vesterhavet. Det ved Zaenia Jensen.

”Huset ligger skønt og er velegnet til mange ture ned til stranden for lige at kigge eller gå rundt på klitterne og nyde den betagende udsigt,” siger Zaenia Jensen og opfordrer til at tage billeder:

”Tag et godt kamera med, hvis du er betaget af hav, natur og sol, som vi er. Der er flere gode og billige spisesteder både i Søndervig og Ringkøbing, hvor det næsten er billigere end at købe mad til mange.”

Aktiviteter er det også nok af ved Søndervig. Og mange af dem koster intet, påpeger Zaenia Jensen.

”Der er mange gratis oplevelser i området, fx bunkers lidt nord for Søndervig. Der er også næsten gratis legeoplevelser for børnene i Søndervig. Ved Superbest er der om dagen gratis hoppepude :-),” siger Zaenia Jensen.

Klitlandskabet er rigtig flot, stranden er velplejet og nem at komme til. Kan varmt anbefales til familier.

Lækkert område med adgang til strand og by på kort tid.

Området er skønt, stranden er dejligt, sommerhuset har en god beliggenhed. Man kan gå til alt uanset om det er til stranden, for at købe ind eller til lege- og sportsaktiviteter. Man kan sagtens lade børnene løbe omkring på egen hånd. Det tager 15 minutter at køre til Ringkøbing, der er endnu flere muligheder.

Vi kender området er kommet der gennem mange år, det er mest naturen, fjorden og Vesterhavet i særdeleshed og også Ringkøbing by som trækker os ud i det område.

Stort udbud af sommerhuse til leje Søndervig

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Søndervig til den garanteret laveste pris? Så bestil jeres feriehus Søndervig på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Søndervig.

Lej sommerhus Søndervig

Hos os er udlejning af sommerhuse Søndervig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Søndervig eller den feriebolig Søndervig som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Søndervig

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Søndervig. (Se betingelser).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Søndervig

Vis alle artikler om Søndervig

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.