Ferie med hav og fjord lige uden for døren
Del
Vælg mellem 636 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Klegod
Dejligt og velindrettet sommerhus til 6 personer i Klegod, med vid udsigt over landskabet og Ringkøbing Fjord. Der er 500 m til vandet. Emne nr. 039-265.
Klegod er et perfekt område til børnefamilier der gerne vil hygge sig ved vandet, og som ikke vil køre alt for langt til spændende byer, aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Klegod – Ferie med hav og fjord lige uden for døren

Klegod er beliggende i flotte omgivelser på den nordlige del af den smalle landtange, der ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. I bor i et skønt landskab med strande til begge sider, suveræne muligheder for gå- og cykelture og tæt på Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing.

Det store overblik får I fra toppen af Danmarks højeste fyr, det 38 meter høje Nr. Lyngvig Fyr. Det blev opført på toppen af en 17 meter høj klit i 1906, så når I har taget turen op ad de 228 trin til toppen vil I befinde jer mere end 50 meter over havets overflade. Udsigten over havet og klitlandskabet er simpelthen fantastisk.

Mere jordnært er et besøg i Bork Vikingehavn. Rejs 1000 år tilbage i tiden og oplev den dagligdag man havde dengang. Prøv også nogle af de spændende aktiviteter - bag f.eks. fladbrød eller lav jeres egne smykker. Besøg også vikingernes handelsskib i havnen, og lad børnene boltre sig på vikingernes legeplads.

Huset ligger skønt og er velegnet til mange ture ned til stranden for lige at kigge, eller rundt på klitterne og nyde den betagende udsigt. Tag et godt kamera med, hvis du er betaget af hav, natur og sol, som vi er. Der er flere gode og billige spisesteder både i Søndervig og Ringkøbing, hvor det næsten er billigere end at købe mad til mange. Der er mange gratis oplevelser i området, fx bunkers lidt nord for Søndervig. Der er også næsten gratis legeoplevelser for børnene i Søndervig. Ved Superbest er der om dagen gratis hoppepude :-)

Skønt! Der tager kun få minutter at komme til stranden, men man kan også tage på spændende udflugter. Det betaler sig at tage cykler eller rulleskøjter med.

Rigtig dejligt og roligt område. Huset ligger kun et stenkast fra stranden. For hundene er det en stor oplevelse. Gåturene ved stranden er drømmeagtige. Udsigten fra det nærliggende fyrtårn kan varmt anbefales.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Klegod

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Klegod til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Klegod på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Klegod for enhver smag, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Klegod, som sikrer jer en afslappet ferie Klegod.

Lej sommerhus Klegod

Hos os er udlejning af sommerhuse Klegod nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Klegod eller den feriebolig Klegod som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Klegod

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Klegod. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Søndervig

  Søndervig byder på en dejlig, bred sandstrand og flot klitlandskab – og så er der selvfølgelig de lavvandede strande ved fjorden. Der er mange aktiviteter og udflugtsmuligheder.
  Sommerhus til 2 personer i Søndervig
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.