Del
Vælg mellem 92 sommerhuse
Emne nr.: 130-C21190

Følg med fra kanten eller spring selv ned og tag del i alt det sjove. I poolhuse kan børnene lege, spille bold, svømme og hygge sig.

Tips og tricks til ferieoplevelser

En landtange er et ungt stykke land. Klegod står på den sandet grund, som har dannet det unikke klitlandskab.

Nr. Lyngvig Fyrtår står mellem Klegod og Hvide Sande. Når opstigningen er afsluttet, åbner sig landtagens skønhed sig. Den brede udsigt viser den skønne natur mellem kysterne.

Den brede strand i Klegod giver rig mulighed for aktiviteter hele dagen. Byg sandslotte, flyve med drager, svømme eller blot nyde solen og sandet.

Et fjordlandskab tilbyder en helt anden natur end ved stranden. Ved det rolige vand lever mange forskellige fuglearter og trækfugle tager gerne hvil her. Meget velegnet til en kamerasafari.

Stier fra sommerhusene i Klegod fører den korte vej til den brede strand. Uanset vejret er der gode oplevelser her. Der er masser af plads til at lege og tumle imellem klitterne og vandkanten.

Prisgaranti - poolhus klegod

Uanset hvilket poolhus du beslutter dig for at leje, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det poolhus du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Kundeservice - poolhus klegod

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav vedrørende din søgning efter "poolhus klegod", er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.