Naturoplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 274 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Lodbjerg Hede
Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Lodbjerg Hede, beliggende i rolige omgivelser på en dejlig naturgrund. Der er 1400 m til vandet. Emne nr. 039-160.
Lodbjerg Hede er et naturskønt og fredeligt område med kort afstand til stranden og gode indkøbsmuligheder. Rigtig fint sted til gå- og cykelture – og mulighed for at prøve lykken i Lodbjerg Hede Ørredsø. Et godt valg for børnefamilier.

Sommerhus Lodbjerg Hede – Naturoplevelser på første klasse

Lodbjerg Hede er et større sommerhusområde lige nord for Søndervig og omkring et kvarters kørsel fra Ringkøbing.

Området omkring den nærliggende Stadil Fjord er vestjysk natur af højeste karat. I fjorden ligger den fredede naturperle Hindø, som man kan gå til over en bro.

Vel fremme møder man et rigt fugleliv, der blandt andet har hjemme i den rørskov der dækker store dele af øen.

Turen rundt omkring øen er 6 kilometer lang, og kan varmt anbefales.

Dejligt med fine omgivelser, der er ikke langt til strand, indkøb og alt man skal bruge.

Fantastisk natur - dyr i baghaven - og dejlige gåture, både i området og ved stranden. Vi kørte en tur til Hindø, og gik tur rundt på halvøen, dejligt, men husk hund ikke tilladt!

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Lodbjerg Hede

Vil du være 110 % sikker på at få det bedste sommerhus Lodbjerg Hede til den bedste pris? Så lej familiens feriehus Lodbjerg Hede på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Lodbjerg Hede for enhver smag, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Lodbjerg Hede, der sikrer jer en afslappet ferie Lodbjerg Hede.

Lej sommerhus Lodbjerg Hede

Hos os er udlejning af sommerhuse Lodbjerg Hede nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lodbjerg Hede eller den feriebolig Lodbjerg Hede som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lodbjerg Hede

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste til sommerhusudlejning Lodbjerg Hede. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Søndervig

  Søndervig byder på en dejlig, bred sandstrand og flot klitlandskab – og så er der selvfølgelig de lavvandede strande ved fjorden. Der er mange aktiviteter og udflugtsmuligheder.
  Sommerhus til 2 personer i Søndervig
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.