Vandhundenes førstevalg!
Del
Vælg mellem 351 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hovvig
I dette pragtfulde klitterræn ved Hovvig ligger et hyggeligt sommerhus til 4 personer, kun 300 m fra Vesterhavet. Der er heller ikke langt til Ringkøbing Fjord. Emne nr. 130-C05486.
Hovvig er et roligt og flot beliggende sommerhusområde i det naturskønne landskab der findes mellem Vesterhavet, Stadil Fjord, og Ringkøbing Fjord. Nærmeste større byer er Søndervig, Ringkøbing og Hvide Sande.

Sommerhus Hovvig – Vandhundenes førstevalg!

Et sommerhus i Houvig er sagen til en familieferie i al slags vejr. Sådan siger Tina Bopp Thygesen efter en uge i et sommerhus i Houvig.

”Vi havde sol det meste af tiden, men havde garderet os ved at booke et lækkert sommerhus i Houvig med internet, tv og indendørs pool. Når man skal på ferie med tre børn, skal der også være noget at give sig til indendørs. Vi hyggede os og spillede en masse spil,” siger Tina Bopp Thygesen.

Hun havde alt andet end langt til den brede sandstrand og Vesterhavet fra sit sommerhus i Houvig.

”175 meter og lige op over klitten, så var man på stranden. Det må siges at være tæt på, og vi var på stranden hver evig eneste dag,” konstaterer Tina Bopp Thygesen.

Der er mange muligheder for udflugter og aktiviteter i lokalområdet. Alle der elsker strande og vand er kommet til det helt rigtige sted! Hovvig er kort sagt et super godt valg for børnefamilier.

Rigtig fint område, med passende afstand til både strand og en lang række sjove aktiviteter i Søndervig.

Rigtig god beliggenhed, tæt ved havet, ideelt til udflugter til f.eks. Ringkøbing, Søndervig (sandskulpturer!) og Hvide Sande (fyrtårn).

Vi har holdt ferie i Danmark i henved 15 år. Vi synes særlig godt om området ved Hovvig.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Hovvig

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Hovvig? Så skal du bestille familiens feriehus Hovvig på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Hovvig.

Lej sommerhus Hovvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Hovvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hovvig eller den feriebolig Hovvig som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hovvig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Hovvig. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Søndervig

  Søndervig byder på en dejlig, bred sandstrand og flot klitlandskab – og så er der selvfølgelig de lavvandede strande ved fjorden. Der er mange aktiviteter og udflugtsmuligheder.
  Sommerhus til 2 personer i Søndervig
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.