Vesterhavsferie på første klasse
Del
Vælg mellem 713 sommerhuse Destinationer under Vejers
Sommerhus til 5 personer i Vejers
Hyggeligt sommerhus til 5 personer i Vejers, beliggende på naturskøn grund, ca. 900 m fra stranden. Emne nr. 065-358.
Området er perfekt til familier der både kræver flot natur, nem adgang til en skøn sandstrand og masser af oplevelser tæt på sommerhuset.

Sommerhus Vejers - Vesterhavsferie på første klasse

Vejers er et stort og populært sommerhusområde i den sydlige ende af Vesterhavet, ikke langt fra Blåvand. Her finder I en super god sandstrand i et klitlandskab med hybenbuske, klitroser og marehalm – bare pragtfuldt! Der er mange muligheder for aktiviteter og udflugter, f.eks. en tur til Danmarks vestligste punkt ved Blåvandshuk. Masser af butikker i lokalområdet og i de større byer omkring Vejers.

Stranden er den største attraktion i Vejers. Man kan køre i bil helt ned på den sydlige del af stranden, der adskilles fra den nordlige og bilfri del af et lille vandløb.

Gåture i Vejers, Langsø og Kærgård Klitplantager er en afstressende oplevelser. Her er et mylder af planter, bær, fugle- og dyreliv med blandt andet råvildt, ræve og harer.

Vejers By har fine indkøbsmuligheder, et lysstøberi, tøjbutikker og turistinformation. Strandgalleriet har en af vestkystens bedste og største udstillinger af kunst og billeder. Mere byliv finder man i Varde og Esbjerg.

”Vejers er et vidunderligt sted - og husets beliggenhed rigtig god (det kunne vi jo sikre os på forhånd) - og det gode vejr sikrede os en god ferie”, fortæller Ruddi Bjerre. Andreas Dettmann fra Tyskland er helt enig: ”Vi er kommet her igennem mere end 10 år, og det er altid et fremragende sted at komme til”.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Vejers

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Vejers? Så skal du bestille familiens feriehus Vejers på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde netop det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Vejers.

Lej sommerhus Vejers

Hos os er udlejning af sommerhuse Vejers nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vejers eller den feriebolig Vejers som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vejers

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vejers. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.