Vesterhavskystens hemmelige oase
Del
Vælg mellem 73 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Grærup
Allergivenligt sommerhus til 5 personer beliggende mellem store lyngklædte sandklitter i det meget attraktive sommerhusområde Grærup Strand. Huset er fra 2005 med en pragtfuld udsigt over området. Emne nr. 090-27147.
Området er et skjult paradis, som overses af de fleste, der i stedet søger mod Grærups mere kendte naboer Henne Strand, Vejers og Blåvand. Det betyder kort sagt fred, ro masser af luft omkring jer og næsten lige så nem adgang til attraktioner og seværdigheder som de mere kendte områder giver.

Sommerhus Grærup - Vesterhavskystens hemmelige oase

Grærup er et mindre sommerhusområde som er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved Vesterhavet. Grærup Strand er rigtig god, og der er kun meget sjældent så mange her som på de omkringliggende strande.

Dagen kan let begynde med at hilse på en flok råvildt, som lister rundt i haven ved jeres sommerhus. Klitplantagerne, granskovene og den fredede hede ved Grærup er nemlig naturlige eldoradoer fulde af dyre- og fugleliv samt tæpper af orkideer, lyng og andre smukke planter. Det hele kan man nyde på en gå-, cykel- eller ridetur ad afmærkede naturstier.

Lystfiskeri og familiehygge kan gå op i en højere enhed ved Grærup Fiskesø. Husk at købe fiskekort.

Andre udflugtsmål er Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, med fantastisk panorama fra fyrtårnet, Blåvand Zoo, Fanø, Givskud Zoo, Legoland og Nymindegab ved Ringkøbing Fjord.

”Der er ikke mange aktiviteter hvis man har børn med, altså ud over et fantastisk hav og nogle herlige klitter og en fiskesø. Området er helt perfekt til naturelskere og når man gerne vil have lidt fred og ro”, fortæller Anny Hansen om Grærup.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Grærup

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Grærup? Så skal du leje jeres feriehus Grærup på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Grærup.

Lej sommerhus Grærup

Hos os er udlejning af sommerhuse Grærup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grærup eller den feriebolig Grærup som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Grærup

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Grærup. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejers

  Området er perfekt til familier der både kræver flot natur, nem adgang til en skøn sandstrand og masser af oplevelser tæt på sommerhuset.
  Sommerhus til 5 personer i Vejers
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.