2 strande i 1 og masser af aktiviteter
Del
Vælg mellem 626 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Vejers Strand
Meget flot stråtækt sommerhus til 6 personer i Vejers Strand, beliggende på toppen af en større klitgrund, med panoramaudsigt over den jyske vestkyst. Huset er renoveret i 2009 og ligger kun 350 m fra vandet. Emne nr. 130-P32009.
Vejers Strand er et dejligt sommerhusområde nogle kilometer nord for Blåvand. Stranden er i topkvalitet. Foran jer venter Vesterhavet og bag jer et charmerende klitlandskab – I kan roligt begynde at glæde jer!

Sommerhus Vejers Strand – 2 strande i 1 og masser af aktiviteter

I får en lang og bred sandstrand; ja I får faktisk 2 i 1. Et lille vandløb deler nemlig stranden i en bilfri del og én som man kan køre hele vejen til.

Området er meget velegnet til gå- og cykelture og byder på rigtig mange muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.

Vejers By frister for eksempel med et gammeldags bolsjekogeri, et lysstøberi, restauranter, tøjbutikker, kunstgalleri og fine indkøbsmuligheder.

Mere shopping venter i Esbjerg og Varde, som tillige kan opleves i miniatureudgave i Varde Miniby.

Blandt andre hits hos børn og voksne er Blåvand Zoo, Givskud Zoo, Legoland samt en dagstur til Fanø.

Rigtig god tur til Vejers Strand!

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Vejers Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Vejers Strand til den billigst mulige pris? Så book familiens feriehus Vejers Strand på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Vejers Strand for enhver smag, og netop derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Vejers Strand, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Vejers Strand.

Lej sommerhus Vejers Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Vejers Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vejers Strand eller den feriebolig Vejers Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Vejers Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vejers Strand. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejers

  Området er perfekt til familier der både kræver flot natur, nem adgang til en skøn sandstrand og masser af oplevelser tæt på sommerhuset.
  Sommerhus til 5 personer i Vejers
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.