Ferie i et vestjysk familieparadis
Del
Vælg mellem 370 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Jegum
På en skøn naturgrund med direkte adgang til et fredet naturområde ligger dette feriehus til 6 personer i Jegum. Der er spabad og sauna. Emne nr. 130-P42252.
Jegum byder på masser af aktiviteter og legemuligheder for børnene – og en kæmpe hundeskov ved Oksbøl. Et rigtig fint sted for familier der ikke synes en strand er det vigtigste på ferien.

Sommerhus Jegum - Ferie i et vestjysk familieparadis

Jegum ligger lidt nord for Oksbøl og er et af de større sommerhusområder i Vestjylland. Det er et af de få der ligger inde i landet, ca. 20 kilometer fra Vesterhavet.

Der er en del kunsthåndværkere i området, og mange udflugtsmuligheder.

Et kig ind i kunstens verden får man landsbyen i Vrøgum, hvor mange kunsthåndværkere har slået sig ned og gerne viser rundt i deres værksteder. Ravmuseet i Oksbøl er også et besøg værd.

Ballonparken i Vrøgum er et rekreativt område med legeplads, overdækket grillplads med borde og bænke samt afmærkede vandrestier i skoven. Andre udflugtsmuligheder er Danmarks vestligste punkt ved Blåvandshuk, Blåvand Zoo, Minibyen i Varde, Givskud Zoo, Legoland og Bork Havn med vikingeskibe i Ringkøbing Fjord.

Det siger vores gæster om Jegum:

Rigtig hyggeligt område.. Med kæmpe legeplads for børnene i Jegum Ferieland.

Dejligt område med rige muligheder for oplevelser. Desuden er der nem adgang til flere badelande/svømmehaller, hvor den i Oksbøl er klart at foretrække. Super dag i Panser- og Brandbilmuseum i Oksbøl og Artillerimuseum i Varde. Esbjerg er også turen værd evt. m besøg i Akvarium ved havnen.

Vi har lige været i Jegum for 5. gange og kommer altid gerne tilbage hertil, fordi landskabet er så skønt og roligt. Her kan alle dem der gerne vil nyde fred og ro straks slappe af. I centrum findes alt der får børnehjerter til at slå hurtigere (legeplads, sandkasse, luftpuder, fodboldbane, tennisbane, beachvolly, minigolf, en stor grillplads og en eng med geder. Desuden findes der en købmand der har alt man får brug lige fra frisk brød til brænde!

Stort udvalg af sommerhuse til leje Jegum

Vil du og familien have det bedste sommerhus Jegum til den billigst mulige pris? Så bestil jeres feriehus Jegum på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Jegum i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Jegum, der skal danne rammen om jeres ferie Jegum.

Lej sommerhus Jegum

Hos os er udlejning af sommerhuse Jegum nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Jegum eller den feriebolig Jegum som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Jegum

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Jegum. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejers

  Området er perfekt til familier der både kræver flot natur, nem adgang til en skøn sandstrand og masser af oplevelser tæt på sommerhuset.
  Sommerhus til 5 personer i Vejers
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.