Fire skønne og børnevenlige områder på stribe
Del
Vælg mellem 4.288 sommerhuse Destinationer under Ringkøbing Fjord
Sommerhus til 4 personer ved Ringkøbing Fjord
På en skøn kuperet klitgrund, hvor der er udsigt over Vesterhavet, ligger dette hyggelige sommerhus til 4 personer tæt på Ringkøbing Fjord. Huset ligger i det naturskønne Houvig, kun 350 m fra stranden. Det er bygget i træ i 1967 og moderniseret i 2002. Emne nr. 121-22-0096.
Langs Ringkøbing Fjord finder I dejlige strande og et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser. Et rigtig godt valg for børnefamilier.

Sommerhus Ringkøbing Fjord – Fire skønne og børnevenlige områder på stribe

Sommerhusområderne langs den østlige og sydlige del af Ringkøbing Fjord byder på fire dejlige sommerhusområder i fredelige og naturskønne omgivelser.

Læs mere om de fire sommerhusområder:

Stauning

Stauning er et mindre sommerhusområde kun få kilometer nord for Skjern og det flotte naturområde Skjern Enge. De fleste af sommerhusene ligger tæt ved Ringkøbing Fjords østlige bredder. I Stavning finder I Danmarks Flymuseum med 50 fly; af og til vises nogle af dem i luften. Når I søger et sommerhus som skal ligge i fredelige og naturskønne omgivelser og med mange muligheder for udflugter, er Stauning et godt bud.

Se sommerhuse i Stauning

Skaven Strand

Skaven Strand er et skønt beliggende sommerhusområde ved det den sydøstlige del af Ringkøbing Fjord, få kilometer syd for Skjern Enge. Der er nem adgang til fjorden, hvor der findes en fin strand. Rigtig godt område til windsurfing, cykleture og lystfiskeri. Der er et stort badeland og bowlingcenter i Nr. Nebel, og mange muligheder for udflugter. Et rigtig fint område til den aktive børnefamilie der kræver et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Se sommerhuse ved Skaven Strand

Hemmet Strand

Hemmet Strand er et af de større sommerhusområder omkring Ringkøbing Fjord. Det er beliggende i fjordens sydøstlige hjørne, godt 15 kilometer fra Skjern. Det er et super godt område til børnefamilier der ikke alene kræver flot natur omkring sig, men som også vil have en strand med lavt vand, mulighed for gå- og cykelture og masser af aktiviteter og oplevelser uden at skulle køre alt for langt.

Se sommerhuse ved Hemmet Strand

Bork Havn

Bork Havn er et stort og fredeligt sommerhusområde ved den sydlige ende af Ringkøbing Fjord, kun 10 minutters kørsel fra Vesterhavet. Derfor er der nem adgang til strande ved både hav og fjord. Bork Vikingehavn er et must for alle børnefamilier. Et stort badeland og nogle hyggelige timer på bowlingbanen venter jer i det nærliggende Nr. Nebel. Bork Havn er et oplagt valg for alle børnefamilier der ønsker sig dejlige strande og et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Se sommerhuse ved Bork Havn

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Ringkøbing Fjord

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Ringkøbing Fjord til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Ringkøbing Fjord på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Ringkøbing Fjord.

Lej sommerhus Ringkøbing Fjord

Hos os er udlejning af sommerhuse Ringkøbing Fjord nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ringkøbing Fjord eller den feriebolig Ringkøbing Fjord som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ringkøbing Fjord

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Ringkøbing Fjord. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.