Idyl ved fjorden og masser af aktiviteter
Del
Vælg mellem 238 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Skaven
Helt usædvanligt sommerhus på 120 m² til 6 personer i Skaven, særdeles veludstyret og indrettet med topmoderne møbler, samt spabad og sauna. 700 m til fjorden. Emne nr. 090-35575.
Skaven Strand er et skønt beliggende sommerhusområde ved det den sydøstlige del af Ringkøbing Fjord, få kilometer syd for Skjern Enge. Et rigtig fint område til den aktive børnefamilie der kræver et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Skaven Strand – Idyl ved fjorden og masser af aktiviteter

Der er nem adgang til fjorden, hvor der findes en fin strand. Rigtig godt område til windsurfing, cykleture og lystfiskeri. Der er et stort badeland og bowlingcenter i Nr. Nebel, og mange muligheder for udflugter.

Et sommerhus ved Skaven Strand ved Ringkøbing Fjord er simpelthen perfekt til en familieferie. Det ved John Eninn.

”Meget familievenligt. Tæt på legepladser, fritidsanlæg og vandet. Dejlige, grønne omgivelser og masser af fred, ro og plads til privatliv,” siger John Eninn.

Men man kan også tage på eventyr fra et sommerhus ved Skaven Strand, påpeger Heike Abel.

”Vi havde fået mange tips om blandt andet vikingehavnen og Fahl Kro. Men kun få kilometer væk er der mange andre spændende ting. Der er masser at udforske,” fastslår Heike Abel , som havde 10 minutters kørsel til Vesterhavet fra et sommerhus i Skaven Strand.

Det siger vores gæster om Skaven Strand:

Det er et stort område, hvor det er fornuftigt at planlægge, hvad man gerne vil se, da der er meget. En tur til Ribe og se byen og domkirken er en heldags tur. En tur til Fanø er en skøn oplevelse tilbage i tiden og måske nyde den lækker stemning og mad hos Nana. En tur til Bork Havn og besøge vikingehavnen og kaffe og æblekage på Felsted kro er en oplevelse, man heller ikke skal snyde sig selv for. En tur til Hammer Sluse og se "Flyvergraven" er også et besøg værd. Der er så mange oplevelser.

Vi havde fået mange tips om blandt andet vikingehavnen og Fahl Kro. Men kun få kilometer væk er der mange andre spændende ting. Der er masser at udforske.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Skaven Strand

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Skaven Strand? Så lej familiens feriehus Skaven Strand på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Skaven Strand.

Lej sommerhus Skaven Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Skaven Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skaven Strand eller den feriebolig Skaven Strand som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Skaven Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Skaven Strand. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.