Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Emne nr.: 130-P52900

Der er ingen ting, der kan matche et stort sommerhus, når det handler om at opleve eller gense Stauning. I jeres udvalgte store sommerhus er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan vælge netop de ferieoplevelser, I ønsker jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Lystfisker er vilde med at holde ferie i Stauning. Her kan man både fiske i havet, i fjorden og ved utallige fiskesøer.

Få kilometer fra Stauning ligger Bundsbæk Mølle - en gammel velbevaret vandmølle. Her kan I vise børnene, hvordan brød blev fremstillet i gamle dage. Lige fra kornet bliver malet, til brødet tages ud af ovnen.

Næsten som små elverhuse i et eventyr ligger tre små "Esehuse" ved den sydlige ende af Ringkøbing Fjord lige nord for Nymindegab.

Regelmæssige arrangementer og events lokker sommeren igennem mange gæster til den charmerende by Ringkøbing.

Torvepladsen i Ringkøbing er et rigtig hyggeligt sted med aktiviteter gennem sommeren. Og så ligger ishuset lige her.

Rundt om Ringkøbing Fjord er der ca. 100 kilometer cykelsti, så der er ingen undskyldning for ikke at få luftet cykel.

Prisgaranti - stort sommerhus stauning

Når du vælger at leje et stort sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det store sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - stort sommerhus stauning

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle behov i forbindelse med din søgning efter "stort sommerhus stauning", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.