Ferie med luft under vingerne
Del
Vælg mellem 149 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Stauning
I rolige og naturskønne omgivelser, kun 300 m fra fjorden, ligger dette dejlige sommerhus til 4 personer ved Stauning. Huset er total moderniseret i 2008 og beliggende på en naturgrund, hvorfra fjorden kan skimtes. Til huset hører et skønt, stort terrasseareal. Emne nr. 121-24-3010.
Når I søger et sommerhus som skal ligge i fredelige og naturskønne omgivelser og med mange muligheder for udflugter, er Stauning et godt bud. Her finder I Danmarks Flymuseum, som altid er et besøg værd.

Sommerhus Stauning – Ferie med luft under vingerne

Stauning er et mindre sommerhusområde kun få kilometer nord for Skjern og det flotte naturområde Skjern Enge. De fleste af sommerhusene ligger tæt ved Ringkøbing Fjords østlige bredder. I Stauning finder I Danmarks Flymuseum med 50 fly; af og til vises nogle af dem i luften.

Da Stauning ligger på den østlige side af Ringkøbing Fjord skal I være opmærksomme på at I skal køre uden om fjorden hvis I ønsker at tage en tur til Vesterhavet. Det betyder til gengæld at Stauning har en central beliggenhed i forhold til de mange spændende byer, attraktioner og seværdigheder som det vestlige Jylland byder på.

Smut f.eks. en tur til Ringkøbing og indsnus atmosfæren i den ældste del af byen, tag på safari blandt løver, elefanter, giraffer og mange andre eksotiske dyr i Givskud Zoo eller tag til Billund hvor LEGOLAND ® og det enorme badeland Lalandia venter.

”Det ligger centralt, så man kan nå mange steder inden for rimelig afstand. Fint sommerhusområde, hvor husene ikke ligger for tæt, så man føler sig overbegloet”, siger Lene Wiencken efter sit ophold i Stauning.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Stauning

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Stauning til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Stauning på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Stauning.

Lej sommerhus Stauning

Hos os er udlejning af sommerhuse Stauning nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Stauning eller den feriebolig Stauning som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Stauning

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Stauning. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.