Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr.: 160-B4040

Når I lejer et poolhus, er den første oplevelse allerede i hus. I får altså masser af hyggelige timer med i pakken, når I lejer et hus med egen pool.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Områdets lokale restauranter sørger for, at sommerhusferien ikke betyder, at I skal lave mad selv hver dag. Lad jer forkæle med et afvekslende spisekort.

Ringkøbing er en smuk og idyllisk lille købstad i den nordlige ende af Ringkøbing Fjord. Brostensbelagte gader og kønne gamle huse leder automatisk tankerne tilbage til gamle dage.

Næsten som små elverhuse i et eventyr ligger tre små "Esehuse" ved den sydlige ende af Ringkøbing Fjord lige nord for Nymindegab.

Familien børn og voksne legebørn kan rigtigt slå sig løs i WOW-klatrepark. De, der hellere vil benytte lejligheden til at slappe af, kan slå sig ned i picnic-området.

I den sydlige ende af Ringkøbing Fjord ligger Nymindegab. Byens museum har en interessant udstilling om områdets historie. Hovedattraktionen er skelettet af en kaskelothval, der strandede her i 1990.

Har I aldrig set et vikingeskib? Det kan I i Bork Vikingehavn.

Ta' de godt 200 trappetrin til toppen af Lyngvig Fyr, hvor I fra udsigtsplatformen kan nyde udsigten over Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og det fantastiske klitlandskab der adskiller de to vande. Vel nede igen kan I nyde en kop kaffe og en kage i caféen.

Prisgaranti - poolhus stauning

Alle poolhuse, der udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det poolhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - poolhus stauning

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "poolhus stauning", er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.