Perfekt til den aktive børnefamilie
Del
Vælg mellem 77 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hemmet Strand
Pænt feriehus til 4 personer med stråtag og indrettet i klassisk dansk sommerhusstil, beliggende i det pragtfulde område ved Hemmet Strand. Der er kun 300 m fra huset til vandet. Emne nr. 130-P52418.
Hemmet Strand er et super godt område til børnefamilier der ikke alene kræver flot natur omkring sig, men som også vil have en strand med lavt vand, mulighed for gå- og cykelture og masser af aktiviteter og oplevelser uden at skulle køre alt for langt.

Sommerhus Hemmet Strand – Perfekt til den aktive børnefamilie

Hemmet Strand er et af de større sommerhusområder omkring Ringkøbing Fjord. Det er beliggende i fjordens sydøstlige hjørne, godt 15 kilometer fra Skjern.

Der er et stort badeland i Nr. Nebel, som børnene vil elske; her kan I også hygge jer med bowling.

Besøg endelig den nærliggende Bork Vikingehavn. Det er faktisk ikke bare en havn, men en hel by med huse, håndværkerboder, bådhuse, og selvfølgelig vikingeskibe i havnen. En gang om året afholdes der vikingemarked.

Det siger vores gæster om Hemmet Strand:

Vi havde en skøn ferie. Det er ikke sidste gang, vi tager til Hemmet Strand. Her er smukt, man kan tage på cykeltur og nyde naturen. De små byer er hyggelige, og så er her fred og ro, så man rigtigt kan slappe af.

Hemmet Strand er et skønt område. Det er mange, interessante aktiviteter, som kan nås til fods. For eksempel vikingehavnen, ravsliberiet og Fahl Kromuseum.

Selvom vejret ikke var med os denne sommeruge, så er det et super område. Der er masser af hyggelige feriebyer at se med masser af liv, og nogle dejlige strande :) der er bestemt noget at give sig til :)

Stort udvalg af sommerhuse til leje Hemmet Strand

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Hemmet Strand til den billigst mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Hemmet Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Hemmet Strand i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Hemmet Strand, som sikrer jer en afstressende ferie Hemmet Strand.

Lej sommerhus Hemmet Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Hemmet Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hemmet Strand eller den feriebolig Hemmet Strand som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hemmet Strand

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Hemmet Strand. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.