På ferie med vikingerne ved hav og fjord
Del
Vælg mellem 644 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Bork Havn
Dejligt nyrenoveret feriehus til 4 personer beliggende på delvis lukket grund i Bork Havn. Boligarealet er på 66 m². Emne nr. 074-C11081.
Bork Havn er et oplagt valg for alle børnefamilier der ønsker sig dejlige strande og et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Bork Havn – På ferie med vikingerne ved hav og fjord

Bork Havn er et stort og fredeligt sommerhusområde ved den sydlige ende af Ringkøbing Fjord, kun 10 minutters kørsel fra Vesterhavet. Derfor er der nem adgang til strande ved både hav og fjord. Bork Vikingehavn er et must for alle børnefamilier. Et stort badeland og nogle hyggelige timer på bowlingbanen venter jer i det nærliggende Nr. Nebel.

Et besøg i Bork Vikingehavn er en rejse 1.000 år tilbage i tiden. Gå rundt mellem vikingernes huse, deres håndværksboder, tænd et lys i stavkirken, lav jeres egne smykker, bag et fladbrød ved den varme ild, og nyd synet af børnene der morer sig på vikingernes legeplads. I havnen kan I besøge handelsskibet.

Det fredede naturreservat Tipperne ligger lige ved siden af og er hjemsted for et særdeles rigt fugleliv. For at beskytte dyrelivet er der begrænsede muligheder for at besøge området, så husk at kigge efter åbningstider hvis I har lyst til en naturoplevelse på første klasse.

Tag til den pragtfulde strand i Nymindegab 10 minutters kørsel væk. Eller gå en tur ved fjorden og nyd de mange windsurfere. Bork er ren hygge og ro,” siger om et sommerhus i Bork Havn.

Godt sted til familier med små børn, meget fredeligt, også om aftenen/natten, ikke meget "gang i den".

Stort udvalg af sommerhuse til leje Bork Havn

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Bork Havn til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Bork Havn på Sommerhus-siden. Her kan du på kort tid finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Bork Havn.

Lej sommerhus Bork Havn

Hos os er udlejning af sommerhuse Bork Havn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bork Havn eller den feriebolig Bork Havn som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bork Havn

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Bork Havn. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.