Natur, strand og oplevelser i topklasse
Del
Vælg mellem 517 sommerhuse Destinationer under Vedersø Klit
Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
Dejligt stråtækt stenferiehus til 4 personer i Vedersø Klit, beliggende på en lukket grund i et flot naturområde kun 300 m fra Vesterhavet. Huset er renoveret i 2004. Emne nr. 322-20201.
Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.

Sommerhus Vedersø Klit – Natur, strand og oplevelser i topklasse

Vedersø Klit ligger halvvejs mellem Søndervig og Thorsminde, og er et af de større sommerhusområder langs Vesterhavet. Her får I nem adgang til alle tiders strand og også til et væld af udflugter og dejlige oplevelser sammen.

Med Vesterhavet så tæt på er ture til stranden naturligvis en del af jeres ferie i Vedersø Klit. Nyd solen og varmen om dagen og nyd solnedgangen om aftenen, mens I lytter til brændingen.

Der er mange muligheder for udflugter til aktiviteter og oplevelser i området omkring Vedersø Klit. Til børnefamilier kan især anbefales Strandingsmuseet i Thorsminde.

Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg byder på en attraktiv svømmehal med 2 bassiner, en 40 meter lang vandrutsjebane og selvfølgelig også vipper.

Har I lyst til at opleve det skønne område omkring Vedersø/Husby Klit fra hesteryg, kan I kontakte Vedersø Ridecenter. Turridning foregår på islandske heste på strand, i plantager og fredet terræn af forskellig varighed, afhængig af din form og ridefærdighed. Alle ture ledes af en erfaren rytter, som kan give råd og vejledning undervejs. For at deltage på turene skal man minimum være 9 år. Mindre børn kan føres på banen af forældre.

Hos Play-Time/Vesterhavets Fodboldgolf kan I få en aktiv og hyggelig dag i familiens tegn. I har mulighed for at spille fodboldgolf på en af Danmarks absolut bedste fodboldgolfbaner, spise jeres medbragte mad, som I kan grille på den solbeskinnede terrasse, eller I kan booke jeres besøg i forvejen og byde familien op til lasergame, fodboldpool, skydesimulator, bubble soccer og meget andet sjovt. Her er handicapvenlige faciliteter, café og plads til både indendørs og udendørs ophold. Hunde er også meget velkomne, hvis de holdes i snor.

Mod syd byder Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing på et væld af oplevelser og indkøbsmuligheder.

Glæd jer til alle tiders ferie!

Det siger vores gæster om Vedersø Klit:

Kan kun anbefale Strandingsmuseet i Thorsminde, god fortælling om området og de strandinger der har fundet sted, skønt med legepladsen til børn og den indsigt det giver at få lov at røre ved opstillende genstande, spec. ubåden.

Super landskab. Masser af aktiviteter i Søndervig og frisk fisk i Hvide Sande.

Skønt at gå på stranden. Gode muligheder for gåture og cykelture, mange udflugtsmuligheder. Gode indkøbsmuligheder i den nærmeste større by.

Smukkere område findes ikke i hele verden.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Vedersø Klit

Vil du og familien have det bedste sommerhus Vedersø Klit til den garanteret billigste pris? Så lej jeres feriehus Vedersø Klit på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Vedersø Klit for enhver smag, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Vedersø Klit, som skal danne rammen om jeres ferie Vedersø Klit.

Lej sommerhus Vedersø Klit

Hos os er udlejning af sommerhuse Vedersø Klit nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vedersø Klit eller den feriebolig Vedersø Klit som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vedersø Klit

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når det handler om sommerhusudlejning Vedersø Klit. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.