Alt man kan ønske sig af ferien i Vestjylland
Del
Vælg mellem 92 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Thorsminde
Med en fantastisk udsigt over fjorden og kort afstand til havet, ligger dette pragtfulde feriehus til 8 personer i Thorsminde. Huset er bygget i 2008 og er flot indrettet med bl.a. spabad. Emne nr. 160-A5084.
Man kan faktisk ikke komme til at bo ret meget tættere på vandet end i Thorsminde. Perfekt til gåture, lystfiskeri og naturoplevelser på første klasse. Strandingsmuseet i byen skal opleves.

Sommerhus Thorsminde – Alt man kan ønske sig af ferien i Vestjylland

Thorsminde er et mindre sommerhusområde som ligger i utrolig flotte omgivelser på den smalle landtange der ligger mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Strandene er rigtig gode, klitterne og det forblæste landskab er simpelthen betagende.

På Strandingsmuseet i Thorsminde fortælles historien om nogle af de mange skibe, der igennem århundrederne er forlist i det til tider lumske farvand ud for byen. Mange af delene på museet er bjærget fra det store engelske krigsskib St. George, der gik ned juledag 1811 – men her fortælles også historien om nogle af de ubåde, der er sunket i nærheden af fiskerbyen.

”Kan kun anbefale Strandingsmuseet i Thorsminde, god fortælling om området og de strandinger der har fundet sted, skønt med legepladsen til børn og den indsigt det giver at få lov at røre ved opstillende genstande, spec. ubåden,” lyder det fra en begejstret Liselotte Madsen.

Det siger vores gæster om Thorsminde:

Har holdt ferie i Thorsminde i mange år, prøvede Østkysten sidste år, men vendte igen i år tilbage til Thorsminde.

Kør ned til Bjergby/Husby klitplantage, gå tur på heden langs klitterne og ned på stranden tilbage. Meget dejlig tur.

Man skal være klar til at tage turen op igennem Vestjylland, men når man er der er det perfekt. Lige ned til fjorden, lige ved havnen, stranden og lystfiskerbutikker, lige ved beddingen (motorbåd), lige ved grillplads, lige ved restauranter og fiskebutikker, alt indenfor 1-3 minutters gang. Hvad mere kan man ønske sig?

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Thorsminde

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Thorsminde til den garanteret laveste pris? Så skal du booke jeres feriehus Thorsminde på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Thorsminde i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Thorsminde, der sikrer jer en afslappet ferie Thorsminde.

Lej sommerhus Thorsminde

Hos os er udlejning af sommerhuse Thorsminde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Thorsminde eller den feriebolig Thorsminde som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Thorsminde

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Thorsminde. (Se vilkår).

Vi har en klar målsætning mål om til hver en tid at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Vedersø Klit

  Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.