Fred, ro og idyl ved fjordens bredder
Del
Vælg mellem 137 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Sdr. Nissum
Skønt sommerhus til 6 personer i Sdr. Nisssum, beliggende på en rolig, børnevenlig naturgrund, kun 200 m fra fjorden. Huset er renoveret i 2006. Emne nr. 121-21-0083.
Sdr. Nissum er et roligt sommerhusområde som ligger i naturskønne omgivelser ved den sydlige del af Nissum Fjord, kun få kilometer fra strandene ved Vesterhavet. Sdr. Nissum er et oplagt valg når man prioriterer ro, flot natur og suveræne muligheder for gå- og cykelture højest.

Sommerhus Sdr. Nissum – Fred, ro og idyl ved fjordens bredder

Gåture gennem den rolige, fredfyldte Husby Klitplantage, er slet ikke til at komme uden om når turen går til Sdr. Nissum. Der er anlagt flere stier igennem plantagen, der siden slutningen af 1800-tallet har hindret sandflugt ind i landet. Nyd freden, roen og den skønne natur omkring jer.

På Vedersø Ridecenter, der findes ved det nærliggende sommerhusområde Vedersø Klit, kan I ride på islandske heste. Det gør ikke så meget om I er en erfarne ryttere eller ej, for her findes så mange heste, at der også er nogle, der passer til jer - eller i hvert fald til børnene. Rideturene foregår i de klitter og skove, der kendetegner hele området omkring Sdr. Nissum. Derfor har I også mulighed for at se omgivelserne fra hesteryg.

Fra Sdr. Nissum er der kun få minutters kørsel til Ulfborg, hvor et besøg i byens Vestjydsk Fritidscenter er en garanteret succes blandt alle børnefamilier. Her er der bassiner i forskellige størrelser og vipper for både de modige og de knap så modige (vipperne er henholdsvis 1 og 3 meter høje). I Svømmehallen findes også en 40 meter lang, snoet vandrutsjebane – så her der noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om Sdr. Nissum:

Meget roligt. Præcis det der gør en ferie afslappende.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Sdr. Nissum

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Sdr. Nissum til den billigst mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Sdr. Nissum på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Sdr. Nissum for enhver smag, og netop derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Sdr. Nissum, som skal danne rammen om jeres ferie Sdr. Nissum.

Lej sommerhus Sdr. Nissum

Hos os er udlejning af sommerhuse Sdr. Nissum nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sdr. Nissum eller den feriebolig Sdr. Nissum som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sdr. Nissum

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Sdr. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vedersø Klit

  Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.