Vestjysk natur på tæt hold og gode udflugtsmuligheder
Del
Vælg mellem 503 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Husby
Flot stråtækt stenhus til 6 personer i Husby, beliggende på en naturgrund direkte ved Husby Klitplantage med mange gode cykel- og vandrestier. Badeværelset med spa og sauna. Emne nr. 322-10854.
Husby er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot og roligt område, men som samtidig ikke vil køre alt for langt når der står aktiviteter og oplevelser på programmet.

Sommerhus Husby – Vestjysk natur på tæt hold og gode udflugtsmuligheder

Husby er et dejligt og meget fredeligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser, ca. 20 kilometer nord for Søndervig. Strandene i området er i topkvalitet. Der er mange muligheder for gå- og cykelture og også for udflugter til byer og seværdigheder.

I kan også vælge at opleve de flotte omgivelser til hest. Rid f.eks. en tur på stranden, i plantager eller i fredet terræn på islandske heste. Dem finder I på Vedersø Ridecenter; glæd jer til en skøn ridetur sammen med børnene.

Der er også fine muligheder for lystfiskeri i området omkring Husby. Foruden flere put and take søer med flotte ørreder er der fine fiskevande med aborrer og gedder. Fra strande og moler kan I fiske efter fladfisk, og også efter makrel, sild og store havørreder om sommeren.

Det siger vores gæster om Husby:

Pragtfuldt område til udflugter. Se f.eks. den høje, nærmest stejle kyst med det røde fyrtårn eller tag en tur til Mønsted Kalkgruber ved Stoholm. Stranden er pragtfuld og nem at komme til og hedelandskabet, vandrestierne og cykleruterne kan kun anbefales. Ulfborg og Holstebro er også en udflugt værd.

Rigtig dejlig strand, seværdige fiskerbyer som Hvide Sande, Thorsminde, Lemvig, Holstebro og Kystcentret Thyborøn kan nås indenfor 1 time.

Hyggeligt område, mange gode gåture, nemt at komme ned til stranden både til fods og i bil.

Besøg Eva Heermann, keramiker og galleri tæt ved, spændende, også bygningerne.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Husby

Vil du være sikker på at finde dit favorit sommerhus Husby til den lavest mulige pris? Så book familiens feriehus Husby på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Husby i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Husby, der sikrer jer en afstressende ferie Husby.

Lej sommerhus Husby

Hos os er udlejning af sommerhuse Husby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Husby eller den feriebolig Husby som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Husby

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Husby. (Se gældende regler).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Husby

 • Sommerhus Husby 18 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Husby 18 personer. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 328-L6698
 • Sommerhus Husby uge 50

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Husby uge 50. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Emne nr. 346-1047
Vis alle artikler om Husby

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Vedersø Klit

  Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.