Ideelt til gå- og cykelture i flot vestjysk natur
Del
Vælg mellem 249 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Fjand
Dejligt ny renoveret træferiehus til 5 personer i Fjand, beliggende på en delvist lukket naturgrund i læ. Lys og venlig indretning, kun 500 m til vandet. Emne nr. 322-50050.
Fjand er et stille og fredeligt område med rigtig gode muligheder for gå- og cykelture, især i den nærliggende Husby Klitplantage. Et godt valg når det først og fremmest er rolige naturoplevelser I ønsker jer.

Sommerhus Fjand – Ideelt til gå- og cykelture i flot vestjysk natur

Fjand er et større sommerhusområde i naturskønne omgivelser mellem Vesterhavet og Nissum Fjord, få kilometer syd for Thorsminde. Fjand Strand er præget af en del sten, men der er fine badestrande lige i nærheden.

For lystfiskere giver et sommerhus i Fjand således mange muligheder for at prøve lykken. Det gælder ikke alene langs Vesterhavet og Nissum Fjords bredder – men også i de søer og åer, der findes i området.

Husby Klitplantage er ikke til at komme uden om når det er flot natur det handler om. Der er anlagt flere stier igennem plantagen, som er en oase af fred og ro. Her kan I virkelig slippe væk fra den travle og hektiske hverdag.

De nærmeste større byer er Holstebro mod vest, og Ringkøbing mod syd. Fra de forskellige sommerhuse Fjand er der omkring 25 kilometer til Holstebro, mens der er godt 30 kilometer til Ringkøbing. Gode vejforbindelser gør det nemt at kommet til begge byer, absolut er et besøg værd.

I Holstebro finder I ikke alene et spændende forretningsliv, men også en moderne, atmosfærefyldt midtby, der er bygget på begge sider af Storå. Det, der slår en når man kommer til Holstebro for første gang, er imidlertid det forhold, at byen så at sige vrimler med skulpturer. Desuden har Holstebro et rigt musikliv, og det er her, at Peter Schaufuss Balletten har sit hjemsted.

Ringkøbing er en betagende købstad, hvis historie strækker sig adskillige århundreder tilbage i tiden. Det mærker du tydeligt i den brostensbelagte del af byen, der har flest år på bagen. Fra store dele af byen er der en pragtfuld udsigt ud over Ringkøbing Fjord.

Det siger vores gæster om Fjand:

Temmelig roligt men skønt område, som er rigtig godt at opleve på cykelture. Der er en del sten på stranden, men der er tre strande med Blåt Flag lige i nærheden.

Meget rolige omgivelser i skøn natur. Man skal køre for at komme til aktiviteter.

Området er pragtfuldt og indbyder til lange gåture. Man opdager noget nyt hver eneste gang man går en tur.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Fjand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Fjand til den bedste pris? Så skal du leje familiens feriehus Fjand på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Fjand.

Lej sommerhus Fjand

Hos os er udlejning af sommerhuse Fjand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fjand eller den feriebolig Fjand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Fjand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Fjand. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vedersø Klit

  Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.