Fred og ro i den dejlige vestjyske natur
Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Vemb
Stort, velindrettet sommerhus til 6 personer i Vemb, med attraktiv beliggenhed for naturelskere med skov, å og hede i nabolaget. Huset er bygget i 2008. Emne nr. 090-42871.
Vemb er et glimrende valg når I først og fremmest søger et fredeligt og roligt område i rigtig flot natur, som I kan opleve til fods eller på cykelture – og som alligevel giver gode muligheder for udflugter.

Sommerhus Vemb – Fred og ro i den dejlige vestjyske natur

Vemb er et lille sommerhusområde lidt nord for Ulfborg. Sommerhusene i Vemb ligger nogle kilometer inde i landet, ganske tæt ved Nissum Fjord. Man skal køre til strandene ved Vesterhavet, for vejen dertil går uden om fjorden.

Til gengæld er der ikke mange minutters kørsel til Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg, der bl.a. huser en svømmehal. Uanset hvordan vejret er, kan du nyde det tropiske klima og centrets faciliteter. Et besøg her er en garanteret succes for alle børnefamilier.

Omkring 30 kilometer syd for Vemb finder I den gamle købstad Ringkøbing. Byen, der er beliggende ved det nordøstlige hjørne af Ringkøbing Fjord, er afgjort et besøg værd. I føler historiens vingesus når I går en tur i den ældste del af byen, der er belagt med brosten. Den i øvrigt meget velholdte arkitektur omkring dig bærer også tydeligt præg af, at den ikke stammer fra vores tid. Man føler sig næsten hensat til middelalderen.

Tiden har dog ikke stået stille i Ringkøbing, siden byen blev grundlagt i 1200-tallet. Derimod har man forstået at udvikle og modernisere byen, uden at ødelægge minderne om dens fortid. Når I besøger byen, er det et must at gå en tur langs vandet. Foran jer får I en betagende udsigt ud over Ringkøbing Fjord – og hvis I vender jer om, kan du se den spændende blanding af gammelt og nyt, der i dag udgør Ringkøbing.

Det siger vores gæster om Vemb:

Hvad kan man sige andet, - dejlig vestjysk natur - området ved Nr. Vosborg, indbyder kun til traveture, finde et roligt sted og nyde roen og lade freden sænke sig over en.

Smukt og med mange udflugtsmuligheder.

Stort udbud af sommerhuse til leje Vemb

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Vemb til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Vemb på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Vemb.

Lej sommerhus Vemb

Hos os er udlejning af sommerhuse Vemb nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vemb eller den feriebolig Vemb som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Vemb

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Vemb. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vedersø Klit

  Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.