Når ro, natur og hinandens selskab tæller mest
Del
Vælg mellem 140 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Nørhede
Pænt og lyst feriehus til 6 personer i Nørhede, på en grund med flot anlagt have. Boligarealet er på 105 m², der er 7 km til havet. Emne nr. 322-30816.
Nørhede er et fredeligt og idyllisk sommerhusområde, tæt ved Nissum Fjord. Her kan I vælge mellem skønne strande ved hav og fjord, og kan nemt tage på udflugter til byer og seværdigheder. Et rigtig godt valg især for familier med mindre børn, der først og fremmest ønsker at nyde ro og flot natur.

Sommerhus Nørhede – Når ro, natur og hinandens selskab tæller mest

I behøver ikke at "nøjes" med at kigge på naturen når I tager til Nørhede. På Nørhede Skovlegeplads kan børnene nemlig få brændt en masse energi af i legeredskaber, der er skabt af naturens egne materialer. Pak en madkurv og snup frokosten i det fri ved de borde og bænke der findes på stedet.

For familier med lidt større børn er Wild'n'Fun slet ikke til at komme uden om. Her venter et væld af forskellige aktiviteter, lige fra gokart, lasergame og adventure golf, over sumo football og sumofight og videre til bungee-run og human football. Glæd jer til nogle sjove timer sammen med børnene.

Prøv også en udfordrende omgang fodboldgolf - vælg mellem Vesterhavets Fodboldgolf og Ejsing Fodboldgolf.

Det siger vores gæster om Nørhede:

Hyggeligt sommerhus-område til familier der gerne vil slappe af og nyde naturen.

Egnet til familier med mindre børn, men bliver nok lidt kedeligt for teenagere. Området er et fredeligt landbrugsområde med små landsbyer.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Nørhede

Vil du og familien have det bedste sommerhus Nørhede til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Nørhede på Sommerhus-siden. Her kan du på kort tid finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Nørhede.

Lej sommerhus Nørhede

Hos os er udlejning af sommerhuse Nørhede nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nørhede eller den feriebolig Nørhede som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nørhede

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Nørhede. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vedersø Klit

  Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.