Ferie med ro, stilhed og natur i højsædet
Del
Vælg mellem 28 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Skalstrup
Skønt sommerhus til 8 personer i Skalstrup, med en fantastisk udsigt over fjorden. Huset er moderniseret i 2013 med nyt køkken. Rolige og børnevenlige omgivelser på en skøn naturgrund. Emne nr. 121-20-9013.
Her er fine muligheder for udflugter til seværdigheder og byer i det vestlige Jylland – men vælg Skalstrup fordi I først og fremmest foretrækker freden, roen og naturen når I tager på ferie.

Sommerhus Skalstrup – Ferie med ro, stilhed og natur i højsædet

Skalstrup hører til blandt de mindste ferieområder i Vestjylland. Her kommer I til at bo i rendyrket vestjysk idyl, lige ned til Nissum Fjord. Roen, stilheden og naturen er de primære kvaliteter ved Skalstrup; området er super godt til gå- og cykelture.

På den anden side af fjorden anbefales et besøg på Strandingsmuseet i Thorsminde, som på en spændende og inspirerende måde fortæller historierne om nogle af de forlis, der gennem tiden har fundet sted i farvandet ud for byen.

”Kan kun anbefale Strandingsmuseet i Thorsminde, god fortælling om området og de strandinger der har fundet sted, skønt med legepladsen til børn og den indsigt det giver at få lov at røre ved opstillende genstande, spec. ubåden,” lyder det fra en begejstret Liselotte Madsen.

God tur til Skalstrup!

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Skalstrup

Vil du også nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Skalstrup? Så skal du bestille familiens feriehus Skalstrup på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Skalstrup for enhver smag, og du kan derfor let og sikkert finde præcis det feriehus Skalstrup, der skal danne rammen om jeres ferie Skalstrup.

Lej sommerhus Skalstrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Skalstrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skalstrup eller den feriebolig Skalstrup som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Skalstrup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Skalstrup. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vedersø Klit

  Her kommer I til et virkelig flot landskab og en strand i topklasse. Vedersø Klit er et roligt område som samtidig giver nem adgang til en perlerække af seværdigheder, attraktioner og oplevelser for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer i Vedersø Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.