Vesterhavet, flot natur og oplevelser lige uden for døren
Del
Vælg mellem 739 sommerhuse Destinationer under Vejlby Klit
Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit
I et utroligt smukt klitlandskab og kun 100 m fra havet ligger dette dejlige feriehus til 5 personer i Vejlby Klit. Huset er renoveret i 2008 og godt udstyret med faciliteter til to familier. Emne nr. 130-C79582.
Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.

Sommerhus Vejlby Klit – Vesterhavet, flot natur og oplevelser lige uden for døren

Vejlby Klit er et større sommerhusområde som er beliggende i et fladt og åbent landskab tæt ved Vesterhavet og Ferring Sø. Der er en dejlig strand ved havet. Naturen er flot og der er gode muligheder for indkøb og udflugter. Området er velegnet for børnefamilier både med og uden hund.

I Kystcentret og Jyllandsakvariet i Thyborøn 15 kilometer mod nord, kan man klappe en haj på hovedet og blive klogere på livet i og ved Vesterhavet. Her finder I også Sneglehuset, der er dekoreret med millioner af snegle- og muslingeskaller både ind- og udvendigt.

Også De Røde Barakker - en kombination af bolsjekogeri, glaspusteri, café og Restaurant Mallemukken - indrettet i en fiskekutter i byens livlige havn - er et besøg værd.

Det siger vores gæster om Vejlby Klit:

Gode muligheder for kombineret vandretur langs stranden samt på trampestierne langs Ferring Sø - et eldorado for en hund.

Rigtig godt område til børnefamilier og familier med dyr.

Vi kommer tilbage til området igen og igen. Vesterhavet gør indtryk på os hver eneste dag… og byder hver eneste dag på en ny udsigt. Nogle gange brusende bølger, nogle gange en spejlblank overflade, den ene dag virker vandet turkis, den næste er det mørkeblåt… virkelig, virkelig vidunderligt!!! Som udflugtsmål gør Lemvig altid indtryk på os – udsigten til havnen, når man kører ind i byen, er skøn som i en drøm.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Vejlby Klit

Vil du være sikker på at få dit foretrukne sommerhus Vejlby Klit til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Vejlby Klit på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Vejlby Klit for enhver pengepung, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Vejlby Klit, der sikrer jer en hyggelig ferie Vejlby Klit.

Lej sommerhus Vejlby Klit

Hos os er udlejning af sommerhuse Vejlby Klit nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vejlby Klit eller den feriebolig Vejlby Klit som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vejlby Klit

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vejlby Klit. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.