En attraktiv hemmelighed ved Vesterhavet
Del
Vælg mellem 352 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Langerhuse
Velholdt sommerhus til 4 personer i Langerhuse, beliggende på en natur-/klitgrund kun 100 m fra Vesterhavet. Klassisk, hyggeligt feriehusindretning. Emne nr. 090-85450.
Her venter fred og ro i sommerhuset, flotte omgivelser ved Vesterhavet og mange muligheder for udflugter i lokalområdet. Et særlig fint valg for familier med mindre børn.

Sommerhus Langerhuse – En attraktiv hemmelighed ved Vesterhavet

Langerhuse er et større sommerhusområde langs Vesterhavet, omkring et kvarters kørsel syd for Thyborøn. Langerhuse er et af de områder der tit bliver overset, men det er faktisk en skam – og det er i hvert fald slet ikke berettiget. Området byder nemlig på et væld af oplevelser og super flot natur.

Vejen til fiskerbyen Thyborøn går op ad Harboøre Tange, som er et af Nordeuropas vigtigste områder for trækfugle. Udsigten på vej ind mod byen er betagende. I Jyllands Akvariet og Kystcentret venter hajer, rav og fiskerihistorie fortalt på en spændende og medrivende måde.

I handelsbyen Lemvig vil musik- og legehuset Tante Andantes hus og en tur med toget ’Bjergbanen’, der kører fra stationen til byens havn om sommeren, være hits hos børnene. Planetstien, hvor man kommer forbi modeller af samtlige planeter i vores galakse, begynder i Lemvig og fører jer på en idyllisk vandring langs Limfjorden til Gjellerodde.

På Strandingsmuseet i Thorsminde, ca. en halv times kørsel fra Langerhuse, fortælles historien om nogle af de mange skibe, der ii løbet af hundredevis af år er forlist i det til tider lumske farvand ud for byen. Mange af de udstillede dele på museet er bjærget fra det store engelske krigsskib St. George, der sank den 24. december 1811 – men her fortælles også historien om nogle af de ubåde, der er sunket i nærheden af fiskerbyen.

”Kan kun anbefale Strandingsmuseet i Thorsminde, god fortælling om området og de strandinger der har fundet sted, skønt med legepladsen til børn og den indsigt det giver at få lov at røre ved opstillende genstande, spec. ubåden,” lyder det fra en begejstret Liselotte Madsen.

Rigtig god tur til Langerhuse!

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Langerhuse

Vil du også nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Langerhuse? Så skal du bestille jeres feriehus Langerhuse på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Langerhuse.

Lej sommerhus Langerhuse

Hos os er udlejning af sommerhuse Langerhuse nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Langerhuse eller den feriebolig Langerhuse som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Langerhuse

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Langerhuse. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.