Del
Vælg mellem 759 sommerhuse
Emne nr.: 325-114
Emne nr.: 325-114

Harboøre er et dejligt sted at tage på ferie. Her får I alle sammen tid til at koble af sammen, og I kan vælge netop de oplevelser og udflugter, I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Det milde klima tilbyder de optimale forhold for en aktiv ferie, der bliver uforglemmelig.

Kom i snak med en af de lokale, der udstråler havets ro og gå ikke glip af den menneskelige varme.

Med vandsport som surfing og vandski, får adrenalinjunkies meget for pengene i Harboøre.

På en helt rolig dag hjælper havets brusen og byens ro dig til virkelig at slappe af og bare nyde livet.

I et af de større sommerhuse i Harboøre har I fuldstændigt privatliv og oplever alt andet end overfyldte og sjælløse turist-hotspots.

I enge- og skovområder levere lange vandreture den perfekte mulighed for virkelig at komme ned og slappe af.

Vest for Harboøre ligger museet, der mindes om redningen af 700 skibbrudne. De interesserede kan her få et spændende indblik i begivenheden.

Prisgaranti - sommerhus vristvej harboøre

Alle sommerhuse, der udlejes via Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Kundeservice - sommerhus vristvej harboøre

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus vristvej harboøre", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.