Ferie mellem Vesterhavet og Limfjorden
Del
Vælg mellem 356 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Harboøre
Nyrenoveret sommerhus til 5 personer på en stor klitgrund i Harboøre, kun 300 m fra Vesterhavet. Mange fritidsaktiviteter i nærheden. Emne nr. 121-20-0015.
Lokalområdets små landsbyer og havnebyer er et charmerende indslag i landskabet, og bør opleves. Rige muligheder for gå- og cykelture og fine forhold for familiens firbenede ven(ner). Et godt valg for familier med mindre børn.

Sommerhus Harboøre – Ferie mellem Vesterhavet og Limfjorden

Harboøre er et fredeligt sommerhusområde i et fladt og naturskønt landskab mellem Vesterhavet og Limfjorden, godt 10 kilometer syd for Thyborøn. Der er et bredt udvalg af strande i lokalområdet, der kan dog godt være sten på enkelte af dem.

Sneglehuset i Thyborøn skal simpelthen opleves når man holder ferie i denne del af Danmark. Det er utroligt flot hus som er dekoreret med millioner af skaller i flotte farver. Her findes også Danmarks største samling af snegle - og i butikken finder I et stort udvalg af rav og flotte konkylier.

Fra toppen af den næsten 40 meter høje Bovbjerg Klint finder I det flotte, røde Bovbjerg Fyr. Allerede fra klinten er der en flot udsigt ud over Vesterhavet - men den bliver endnu flottere fra toppen af fyret.

Det siger vores gæster om Harboøre:

Brede strande, små skønne landsbyer i nærheden (indenfor 30 kilometer), havnebyer, hunde er meget velkomne over alt.

Rolige omgivelser – man skal køre en smule længere til mange ”attraktioner”. Det har dog også sine fordele!

Vi kender området fra tidligere besøg. Det er altid skønt at komme tilbage dertil.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Harboøre

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Harboøre til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Harboøre på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Harboøre.

Lej sommerhus Harboøre

Hos os er udlejning af sommerhuse Harboøre nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Harboøre eller den feriebolig Harboøre som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Harboøre

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste til sommerhusudlejning Harboøre. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.