Ferie med kant og kultur ved Vesterhavet
Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer ved Bovbjerg
Nyrenoveret sommerhus til 4 personer, med stråtag beliggende på en stor naturgrund i rolige omgivelser ved Bovbjerg. Kun 100 m til Vesterhavet med de store, brede sandstrande. Mange udflugtsmuligheder i området. Emne nr. 090-85182.
Bovbjerg er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde lige ved en op til 41 meter høj og stejl klint med forrygende udsigt over Vesterhavet. Gode muligheder for gå- og cykelture og også for lystfiskeri.

Sommerhus Bovbjerg - Ferie med kant og kultur ved Vesterhavet

Her er hverken dunkende diskoteksrytmer eller hidsig trafikstøj, men fred, ro samt masser af frisk luft, åbne vidder og en herlig badestrand med Blåt Flag som garanti for rent badevand. Maleren Jens Søndergaards Museum og Bovbjerg Fyrtårn er stedets kulturelle højdepunkter.

Bovbjerg Fyr står på toppen af den stejle og fem kilometer lange klint. Mens klinten viser spor af den sidste istid, har fyret siden 1877 vist vej for skibe på Vesterhavet. Siden 2007 har det røde tårn og den gamle fyrmesterbolig tillige sat sit præg på Bovbjerg som et livligt kulturhus.

Her er udstillinger med malerier og skulpturer, fortælleværksted og café drevet af lokale ildsjæle. Året rundt arrangerer de også markeder, koncerter, teaterforestillinger, cabareter samt motionsløb og rapelling ned ad ydersiden på det 26 meter høje fyrtårn.

Helt ude på kanten af klinten skuer mandshøje skulpturer ud over Vesterhavet ved Jens Søndergaards Museum, der er indrettet i den afdøde malers hjem og atelier.

”Et anderledes landskab, mere barskt end den øvrige vestkyst. Masser af smukke gå ture og fantastiske naturscenarier”, lyder det bl.a. fra Thomas Skov.

Samme toner lyder fra Margit Aeschlimann: ” Rolige omgivelser ved det vilde Vesterhav. Se Jens Søndergaards Museum og besøg Bovbjerg Minimuseum og – Fyr,” lyder anbefalingen herfra.

Rigtig god tur til Bovbjerg!

Bredt udbud af sommerhuse til leje Bovbjerg

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Bovbjerg? Så book familiens feriehus Bovbjerg på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Bovbjerg.

Lej sommerhus Bovbjerg

Hos os er udlejning af sommerhuse Bovbjerg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bovbjerg eller den feriebolig Bovbjerg som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bovbjerg

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Bovbjerg. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.