Solnedgange, flot natur og masser af aktiviteter
Del
Vælg mellem 90 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Ferring
Dejlig og lyst indrettet ferielejlighed i 2 etager til 4 personer i Ferring. Fra grunden er der udsigt til Vesterhavet. Boligen er renoveret i 2011. Der er kun 150 m til stranden. Emne nr. 121-20-3057.
Ferring er et mindre sommerhusområde i et flot landskab syd for Ferring Sø og med Vesterhavet lige ved siden af. Mange muligheder for gå- og cykelture og for udflugter. Et rigtig godt område for børnefamilier.

Sommerhus Ferring – Solnedgange, flot natur og masser af aktiviteter

Her bor man fjernt fra stress og støj ved en høj og 3,5 kilometer lang klint med fantastiske udsigter over Vesterhavet.

En trappe fører ned til en bred sandstrand. Maleren Jens Søndergaards Museum ligger på klinten og det samme gør Bovbjerg Fyr, der i dag også er et livligt kulturhus.

I Vejlby Sommerpark kan små og store hygge sig med at spille minigolf, prøve lykken i en put and take-sø, ride på lejede heste, køre motocross eller nusse med dyrene i parkens kæledyrszoo.

Men Ferring er også kultur i form af Jens Søndergaards Museum, der er indrettet i den afdøde malers hjem og atelier på kanten af klinten. Smut tillige forbi Bovbjerg Fyr, som ud over at være vejviser for skibe er et livligt kulturhus med udstillinger, teater, markeder og café. De dumdristige kan forsøge sig med rappelling ned ad det høje tårns yderside.

Det siger vores gæster om Ferring:

Meget tæt på stranden, pragtfuldt område til gåture! Legemuligheder for børn i nærheden, hesteudlejningen er rigtig god! Ridning på stranden er et must!

Ideelt område til gåture og afslapning. Det er også fedt at svømme i Vesterhavet. Rigtig gode muligheder for aktiviteter.

Vidunderligt stille, man ”hører” naturen. Man kommer hurtigt til stranden og uanset vejret bør man gå turen langs stranden til den stejle klint og Bovbjerg Fyr mod syd eller mod Vejlby (Café Klitten) mod nord. For børnefamilier, lige meget hvor gamle børnene er, skal Jyllands Akvariet i Thyborøn helt klart opleves. I Hvide Sande kan man købr fisk, drikke kaffe og shoppe, og man kan spise en fiskeburger ved havnen i Ringkøbing. Til sidst: Fodboldgolf og Adventuregolf ved Mollerupgaard i Vrist (og et besøg på Café Klitten) er et must. Om aftenen er det dejligt at sidde på terrassen og grille mens man lytter til fuglene og nyder synet af solnedgangen!

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Ferring

Vil du og familien have det bedste sommerhus Ferring til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Ferring på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Ferring.

Lej sommerhus Ferring

Hos os er udlejning af sommerhuse Ferring nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ferring eller den feriebolig Ferring som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ferring

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Ferring. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.