Vestjysk natur på første klasse
Del
Vælg mellem 779 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Vrist
Flot indrettet helårshus på 100 m² til 4 personer, renoveret i 2009, med lukket gårdhave beliggende i nærheden af Vrist, kun 250 m fra Vesterhavet. Solgård, terrasse, brændeovn i stuen. Emne nr. 090-12394.
Vrist byder på gode muligheder for gåture/cykelture samt for lystfiskeri. Et fint valg for alle der først og fremmest ønsker at nyde havet og den flotte vestjyske natur.

Sommerhus Vrist – Vestjysk natur på første klasse

Vrist er et større sommerhusområde, opført i flotte omgivelser lige nord for Ferring Sø, langs med Vesterhavet. Både Thybørn og Lemvig ligger inden for ca. 15 minutters kørsel.

Der er en del sten på Vrist Strand, så badesko kan være en fordel – eller I kan tage til en af sandstrandene i nærheden.

Sneglehuset i Thyborøn er slet ikke til at komme uden om når man er på ferie i denne del af Vestjylland. Det er skabt af fiskeren Alfred Chr. Petersen, som tilbage i 1949 lovede sit kone et hus som ikke lignede nogen andre, og som folk ville komme til byen for at se. Det tig ham 25 år at opfylde sit løfte, men man må sandelig sige at det lykkedes!

Han begyndte med at dekorere det hus familien boede i, men manglede så et sted at fortsætte. Derfor lavede han gårdhaven om til en sal, og fortsatte der. Han byggede også et udhus og et 14 meter højt tårn, som også blev flot dekoreret. Tårnet kom til som det sidste, fordi Alfred Petersen syntes at det var det sidste der manglede på det eventyragtige hus han havde skabt.

Besøg også Jyllands Akvariet, som også ligger i Thyborøn. Her venter nogle hyggelige timer for hele familien, for stedet er fyldt med oplevelser for både børn og voksne.

Det siger vores gæster om Vrist:

Indkøbsmulighederne er rigtig gode. På gåturene i klitterne får man en smuk udsigt over hele sommerhusområdet og også over havet.

Fint område - tæt på hyggelige byer, og kort afstand til stranden.

God beliggenhed i et naturskønt område og med en dejlig gang/cykelsti til Thyborøn.

Rigtig fint område ved det rå Vesterhav. Men lidt tyndt med aktiviteter/seværdigheder og lignende i området. Her er man nødt til at køre (længere) for at få oplevelser.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Vrist

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Vrist til den billigst mulige pris? Så skal du bestille jeres feriehus Vrist på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vrist.

Lej sommerhus Vrist

Hos os er udlejning af sommerhuse Vrist nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vrist eller den feriebolig Vrist som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vrist

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vrist. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.