Afslapning, flot natur, lokal mad og udflugter hånd i hånd
Del
Vælg mellem 437 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Vejlby
Dejligt, velholdt sommerhus til 5 personer i Vejlby, renoveret i 2008. 400 m til havet, desuden mange fritidsaktiviteter i nærheden. Emne nr. 121-20-2184.
Vejlby er fredeligt og roligt og handler først og fremmest om rendyrket afslapning i flot vestjysk natur. Området er et rigtig godt valg for familier med mindre børn; teenagere vil nok synes at der sker for lidt omkring dem.

Sommerhus Vejlby – Afslapning, flot natur, lokal mad og udflugter hånd i hånd

Sommerhusområdet Vejlby er beliggende i et fladt og naturskønt landskab mellem Vesterhavet, Ferring Sø mod syd og fire mindre søer lidt mod øst. Rigtig gode muligheder for ture til stranden og for fisketure. Der er ca. et kvarters kørsel til både Thyborøn og Lemvig som I bør opleve.

I Lemvig kan man rejse ud i universet ved at gå ad Planetstien, hvor man kommer forbi modeller af samtlige planeter på en idyllisk vandring langs Limfjorden til Gjellerodde. Slip børnene løs i lege- og musikhuset Tante Andante og gå på shopping i Lemvigs gågade, der også er rig på cafeer og restauranter.

Thyborøn byder på bolsjekogning og shoppe kunsthåndværk i De Røde Barakker. Fisk en krabbe op af rørebassinet i Jyllands Akvariet, se hvordan en storm opstår i Kystcentret og få et spændende indblik i livet i og ved Vesterhavet. På havnen kan I om sommeren købe frisk fisk på en fiskeriauktion. Når auktionarius har ladet hammeren falde, kan I tage hjem og tilberede dagens ’fangst’, evt. sammen med friske, lokale grøntsager.

Det siger vores gæster om Vejlby:

Flotte omgivelser, skøn strand, særdeles velegnet til både familier med og uden børn, mange legepladser.

Lemvig er en by der er værd at tage til hvis man har brug for lidt shopping. Ellers er det værd at holde øje med de små gård handler der ligger i området hvor man kan få friske grønsager m.m. Eller er området perfekt hvis man har brug for en afslapnings ferie hvor man har lyst til at nyde den jyske natur.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Vejlby

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Vejlby til den lavest mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Vejlby på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Vejlby.

Lej sommerhus Vejlby

Hos os er udlejning af sommerhuse Vejlby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vejlby eller den feriebolig Vejlby som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vejlby

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Vejlby. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.