Familiernes ferie-eldorado
Del
Vælg mellem 1.580 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer, beliggende i Blåvand på en åben, kuperet naturgrund med udsigt til Blåvand fyr og 200 m til havet. Sommerhuset har en 25 m² stor åben terrasse og parkering lige ved døren. Emne nr. 121-26-0663
Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.

Sommerhus Blåvand – Familiernes ferie-eldorado

Der er mange muligheder for gå- og cykelture og også for udflugter. Blåvand er det oplagte valg for alle familier der ønsker sig en dejlig strand, flot natur og et enestående udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Blåvand Zoo er ikke til at komme uden om for familier med mindre børn. Ta’ også et slag minigolf med børnene på den bane, der ligger lige uden for byen, eller tag dem med til Blåvand Bolcher hvor de kan lave deres egen slikkepind.

Bassinerne og rutschebanerne i Blåvand Badeland er også en sikker succes. En tur til Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, er et must; fra toppen af det 39 meter høje fyrtårn er der en fantastisk udsigt ud over området.

Indenfor ca. 1 times kørsel er der et væld af udflugtsmuligheder. Se f.eks. Skandinaviens største samling af rav i Oksbøl, med smykker, figurer, piber, insekter – og endda en 250 kg tung ravmodel af operahuset i Sydney!

Besøg også Varde Miniby, Bork Vikingehavn, Fiskeri- og søfartsmuseet i Esbjerg, Givskud Zoo, samt LEGOLAND ® og Lalandia. Tip: På vejen hjem fra Givskud og Billund kan I gøre holdt ved Pandekagehuset ved Kvie Sø. Er I vilde med gamle tog, er et andet spændende udflugtsmål Veterantog Vest i Bramming.

Kunsthal vARTe er et galleri, åbent atelier og et fristed for seriøse og professionelle kunstnere fra ind- og udland. Vi tilbyde besøgende et levende kulturhus med arrangementer, skiftende arbejdende kunstnere og nye udstillinger hver måned.

Dejligt område med muligheder for hele familien. Aktiviteter til både den aktive, kreative og børn.

Vi synes det er et lækkert område, med en lækker stenfri strand, hvor det er dejligt at bade for alle aldersgrupper. Og selve Blåvand er i sig selv en dejlig oplevelse.

Blåvand er med sin fine strand og hyggelige by et særdeles velegnet sted at holde en dejlig fredfyldt familieferie.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Blåvand

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Blåvand? Så lej jeres feriehus Blåvand på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Blåvand.

Lej sommerhus Blåvand

Hos os er udlejning af sommerhuse Blåvand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Blåvand eller den feriebolig Blåvand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Blåvand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Blåvand. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Blåvand

Vis alle artikler om Blåvand

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.