Rendyrket afslapning og tid med familien
Del
Vælg mellem 209 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ho
Dette velindrettede feriehus til 4 personer i Ho har en skøn udsigt over Ho Bugt. Her findes flere terrasser, hvor naturen og solen kan nydes. Huset er flot renoveret i 2008. Emne nr. 130-P32205.
Ho er et mindre og roligt område som ligger i naturskønne omgivelser ikke langt fra den vestlige side af Ho Bugt. Et oplagt valg for familier med mindre børn som først og fremmest ønsker fred, ro og afslapning i flot natur, og som ikke har behov for alskens aktiviteter lige uden for døren.

Sommerhus Ho – Rendyrket afslapning og tid med familien

De store klitplantager i omgivelserne er som skabt til gå- og cykelture. Stranden ved denne del af Ho Bugt er ikke egnet til badning; til gengæld er det nemt at tage til den dejlige og børnevenlige sandstrand der venter ved Blåvand. I Ho findes et badeland der er perfekt til små børn; større børn vil synes badelandet i Blåvand er meget sjovere.

Ho Fiskesø ligger i det nordvestlige hjørne af sommerhusområdet, og er alle tiders sted for familier der gerne vil på fisketur. I behøver ikke at slæbe fiskestænger og andet grej med hjemmefra, for det kan lejes på stedet. Der findes toiletter, vaskeplads for fisk, bænke og borde rundt om søen. Der bliver sat fisk ud hver dag, men vær opmærksom på at visse former for madding ikke er tilladt. Ta’ børnene med og tilbring nogle hyggelige timer ved søen.

På vejen mod Blåvand ligger Tirpitz-stillingen, et tysk bunkeranlæg fra Anden Verdenskrig som aldrig blev bygget helt færdigt. Alligevel er det et af de største af sin art i Danmark, og en del af det har siden 1991fungeret som museum. Plancher og video fortæller om stedets historie, og af og til afholdes der kunstudstillinger i de store betonklodser.

Området er dejligt og natur skønt.

Skønne natur omgivelser. Jeg gik en tur ud til Ho bugt, her var marker med køer helt ud til vandet. ;-)

Dem der længes efter ro og afslapning er kommet til det helt rigtige sted.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Ho

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Ho? Så book familiens feriehus Ho på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Ho for enhver smag, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Ho, som sikrer jer en afstressende ferie Ho.

Lej sommerhus Ho

Hos os er udlejning af sommerhuse Ho nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ho eller den feriebolig Ho som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Ho

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Ho. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.